Alertă în Caraş-Severin! Peste 100 de persoane caută doi fraţi dispăruţi

Autorităţile din Caraş-Severin sunt în alertă după ce o fetiță de opt ani și fratele ei de 10 ani au dispărut din casă. Părinții nu i-au mai găsit dimineață, când s-au trezit. Peste 100 de polițiști, jandarmi, pădurari și voluntari îi caută la această oră, inclusiv cu ajutorul unor câini de urmă. 

RomaniaTV.net
05 oct. 2020, 12:14
Alertă în Caraş-Severin! Peste 100 de persoane caută doi fraţi dispăruţi

Cei doi copii au fost văzuţi ultima dată aseară, în jurul orei 23.00, când tatăl lor i-a lăsat în camera lor să doarmă.

Citeşte şi: Accident tragic! O fetiţă de doar trei ani a fost rănită şi transportată la spital

Ion Solomon Cristoi are următoarele semnalmente: înălţime 1.30 m, greutate circa 35 de kg, păr brunet, tuns scurt, faţa alungită, ochi albaştri, nu are semne particulare.

Ileana Maria Cristoi are următoarele semnalmente: înălţime 1.20 m, greutate circa 23 de kg, păr brunet, lung până la nivelul umerilor, faţa ovală, ochi albaştri, prezintă o cicatrice în partea stângă a capului în urma unei intervenţii chirurgicale.

„Nu se cunosc informaţii referitoare la vestimentaţia pe care o purtau la momentul plecării. Până la această oră, la căutări au fost angrenate peste 100 de forţe, formate din poliţişti, jandarmi, pompieri militari, pădurari, rangeri şi voluntari. De asemenea, la faţa locului a fost adus un câine poliţişt de urmă şi a fost solicitat sprijinul Inspectoratului General de Aviaţie din cadrul Ministerului Afacerilor Interne”, se arată în comunicatul IPJ Caraş – Severin.