Alertă în Galați după un apel la 112 în care un bărbat striga: „Criminalilor, daţi-mi drumul”

Alertă în Galați, după un apel la 112! Un bărbat a sunat la numărul de urgență strigând: "Criminalilor dați-mi drumul!”, după care nu a mai putut fi contactat. Polițiștii au scotocit zona și au reușit să lămurească situația. Bărbatul fusese luat de pe stradă de o ambulanță, pentru a fi dus la Psihiatrie.

10 iul. 2021, 11:11
Alertă în Galați după un apel la 112 în care un bărbat striga: „Criminalilor, daţi-mi drumul”

Alertă în Galați după un apel la 112. Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, un bărbat a alepat numărul de urgenţă 112 vineri seară, în jurul orei 17.00, operatorul auzindu-l pe acesta ţipând „Criminalilor, daţi-mi drumul!”, după care convorbirea s-a întrerupt.

„S-a încercat, de mai multe ori, contactarea apelantului, dar rezultatul a fost negativ, întrucât telefonul fusese închis”, precizează, sâmbătă, IPJ Galaţi.

Imediat, poliţiştii au pornit pe urmele lui. Pentru că apelul fusese făcut de pe o cartelă prepay, s-a cerut ajutorul Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, care a reuşit să localizeze zona din care a sunat bărbatul. Mai multe patrule de poliţie au fost dirijate în zonă, poliţiştii efectuând verificări la societăţile comerciale şi imobilele din zonă.

Citeşte şi: Tragedie în județul Dolj! Muncitor prins sub pământul surpat în şanţul la care lucra

Totodată, a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că apelul la 112 a fost făcut de un bărbat, de 27 de ani, din comuna Şendreni, care, manifestând o stare de agitaţie psihomotorie, fusese preluat de pe stradă de un echipaj al Ambulanţei, şi condus la Spitalul de Psihiatrie.

Citeşte şi: Eurostat: UE a întregistrat cel mai mare număr de decese din ultimii 60 de ani, în 2020. România se află în top 3