Alertă în magazine. Ciocolată cu SALMONELLA, depistată într-un supermarket

Este revoltător ce se întâmplă într-un magazin din România. Clienţii unui supermarket din Cluj-Napoca sunt informaţi să returneze un tip de ciocolată despre care există suspiciunea că ar fi contaminat cu Salmonella. 

02 mai 2014, 06:45

„Tableta cu fulgi de nuca de cocos e posibil să fie infestată cu salmonella”, scrie pe o foaie A4 postată la casieriile Lidl din Cluj, scrie bzc.ro.

Reprezentanţii supermarketului îşi anunţă clienţii că pot returna produsul chiar dacă nu au bonul de casă. Protecţia Consumatorilor a demarat o anchetă.

Citeşte şi Beneficii miraculoase ale ciocolatei

Lidl Cluj-Napoca, parte a lanţului international de magazine Lidl, îşi anunţă clienţii, despre faptul că există posibilitatea ca anumite produse pe care le comercializează să fie infestate microbilologic cu salmonella. Foi A4 tipărite alb-negru pe care apare în partea de sus a paginii menţiunea – „Informare clienţi” sunt postate la casele de marcat. Cu litere mici, pe acestea apare un avertisment de la producător care arată că „Tableta cu fulgi de nuca de cocos, 100 de grame, cu următorul termen de valabilitate 13.08.2014” este posibil să fie contaminată cu salmonella.

Citeşte şi Descoperirea ŞOCANTĂ dintr-o bucată de CIOCOLATĂ: Aş fi putut să MOR dacă nu eram ATENT FOTO

Pe anunţul expus de Lidl se spune că toate produsele au fost retrase de la comercializare, iar cei care au cumpărat tabletele le pot returna chiar dacă nu mai au bonul.