Alertă în Texas! Mai mulți oameni au fost luați ostatici într-o sinagogă!

Autoritățile din Statele Unite sunt în alertă după ce un individ a luat ostatici în timpul rugăciunilor la o sinagogă de în apropiere de Fort Worth, Texas.

15 ian. 2022, 23:50
Alertă în Texas! Mai mulți oameni au fost luați ostatici într-o sinagogă!

Alertă în Texas! Procesiunea religioasă era transmisă în direct pe Facebook, potrivit Fort Worth Star-Telegram, transmite Reuters. Poliţia din Colleyville a postat pe Twitter că sunt în curs operaţiuni speciale la sinagoga Beth Israel şi că persoanele care locuiesc în zonă au fost evacuate.

Alertă în Texas! Mai mulți oameni au fost luați ostatici într-o sinagogă!

în acest moment ar avea loc negocieri între persoana care a luat ostatici şi poliţie. În timpul transmisiunii în direct un bărbat nervos a fost auzit vorbind nervos despre religie, din când în când.

Puţin înainte de ora locală 14.00, bărbatul a spus: “Trebuie să faceţi ceva. Nu vreau să-l văd pe tipul ăsta mort”. Câteva momente mai târziu, transmisiunea s-a întrerupt.

Bărbatul şi-a menţionat în repetate rânduri sora şi a vorbit despre Islam, dar a şi folosit un limbaj obscen. Nu se ştie dacă el este înarmat şi nici câte persoane se află în sinagogă.

Citește și: Victor Ciutacu reacţionează după scandalul din casa Dianei Şoşoacă. „Mahalaua generată de faimosul reporter italian este mult peste ceea ce poate Şoşoacă. Mai avem de învăţat până şi la isterie”
Colleyville este o comunitate cu aproximativ 26.000 de oameni, situată la 23 de kilometri de Fort Worth.

Luare de ostatici la Paris. Un imigrant terorizează două femei şi le ţine într-un magazin, sub ameninţarea cuţitului VIDEO

Două femei au fost luate ostatice la Paris de câtre un bărbat înarmat cu un cuţit. Poliţia desfăşoară o operaţiune amplă pentru rezolvarea cazului.

Poliţia a sfătuit populaţia să evite zona Rue d’Aligre din arondismentul 12, din Paris, unde femeile sunt ostatice într-un magazin.

Potrivit presei franceze, bărbatul ar avea probleme psihice, are 56 de ani, este de origine tunisiană şi a cerut să discute cu ministrul Justiţiei, Éric Dupond-Moretti. Brigada de Cercetare şi Intervenţie (BRI), echivalentul SWAT, şi forţe ale poliţiei au fost trimişi la faţa locului.

Citește și: Luare de ostatici la Oneşti. Lucian Bode: Dacă au văzut că nu dau rezultate aceste negocieri, poate că ar fi fost nevoie să treacă la altă abordare
 

 


loading...
Partenerii noștri