Victor Ciutacu reacţionează după scandalul din casa Dianei Şoşoacă. „Mahalaua generată de faimosul reporter italian este mult peste ceea ce poate Şoşoacă. Mai avem de învăţat până şi la isterie”

Victor Ciutacu, prezentatorul emisiunii "Punctul Culminant de la România TV, a declarat că l-a surprins faptul că jurnalista Lucia Goracci a fost "terifiată de Silvestru Şoşoacă", chiar dacă "nu s-a speriat de luptătorii ISIS şi de talibanii afgani".

14 dec. 2021, 14:28
Victor Ciutacu reacţionează după scandalul din casa Dianei Şoşoacă. „Mahalaua generată de faimosul reporter italian este mult peste ceea ce poate Şoşoacă. Mai avem de învăţat până şi la isterie”

Victor Ciutacu a comentat pe marginea scandalului izbucnit între Diana Şoşoacă şi jurnalista Rai Uno, Lucia Goracci. Moderatorul emisiunii „Punctul Culminant” este de părere că „sunt extrem de multe exagerări şi de pe o parte şi de alta”.

„Remarc că neînfricata jurnalista italiană, cea care nu s-a speriat de luptătorii ISIS şi de talibanii afgani, a fost terifiată de Silvestru Şoşoacă (soţul Dianei Şoşoacă), ceea ce schimbă un pic lucrurile.

Mă uit la imaginile cu domnul ăla care e ca la el acasă la biroul doamnei Şoşoacă. Mai avea un pic să bea o cafea.

Cu toată solidaritatea de care sunt eu în stare să dau dovadă pentru breasla din care facem parte, când cineva îţi spune într-o incintă privată că nu mai filmezi şi interviul s-a terminat, ţi-ai ridicat dosul de pe scaun şi ai plecat. Nu stai la mahala!”, a declarat Victor Ciutacu, în direct la România TV.

Citeşte şi: Scandalul din casa Dianei Şoşoacă a ajuns în presa italiană. Jurnalista Rai 1, declaraţii cutremurătoare: „Soțul doamnei senatoare m-a lovit cu pumnii” VIDEO

Victor Ciutacu, critic cu jurnalista italiană care a vrut să-i ia interviu Dianei Şoşoacă. „Ce a făcut doamna aia acolo se cheamă orice altceva, mai puţin jurnalism”

„La ce văd cu acolo, mahalaua generată de faimosul reporter italian este mult peste ceea ce poate doamna Şoşoacă, ceea ce, recunosc, mă surprinde în mod plăcut.

Dacă tot vrem o ţară ca afară, mai avem de învăţat până şi la isterie. Ce a făcut doamna aia acolo se cheamă orice altceva, mai puţin jurnalism.

În altă ordine de idei, povestea aia cu sechestrarea de opt ore din apartamentul familiei Şoşoacă e chiar o poveste de adormit copiii. Din câte ştiu eu, tot incidentul de acolo s-a desfăşurat pe parcursul a câteva zeci de minute. Poate o fi stat opt ore, cu tot cu drumurile la Poliţie şi la Ambasadă.Chiar să îţi închipui că ăia au stat ostatici în apartamentul familiei Şoşoacă opt ore, zău, chiar exagerăm!” a mai precizat Victor Ciutacu.

Citeşte şi: Noi audieri în scandalul din casa Dianei Şoşoacă. Jurnalista italiană Lucia Goracci a făcut plângere pentru sechestrare împotriva senatoarei

Înţeleg că străinii sunt minunaţi şi noi trebuie să ne punem preş la picioarele lor. Înţeleg şi hachiţele doamnei Şoşoacă, multe dintre ele nu pot să le accept”, a adăugat el.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Imagini INTEGRALE, filmul scandalului din casa Dianei Şoşoacă VIDEO