Alertă în Urziceni. Un adolescent de 18 ani a reuşit să fugă chiar de sub ochii poliţiştilor

Un adolescent de 18 ani, care era în arest preventiv pentru furt calificat și conducere fără permis, a reușit o evadare demnă de filme. Individul a fugit chiar de sub ochii oamenilor legii.

24 aug. 2021, 21:13
Alertă în Urziceni. Un adolescent de 18 ani a reuşit să fugă chiar de sub ochii poliţiştilor

Alertă în Urziceni.  Acesta a evadat pe geamul de la toaleta din sediul secției de poliție. Pentru a-l găsi pe tânăr, poliţiştii au instituit filtre în tot judeţul şi IPJ Ialomiţa a angrenat forţe suplimentare de la toate serviciile operative.De asemenea, a fost solicitat sprijinul jandarmilor ialomiţeni cu un câine de urmă.

Alertă în Urziceni. Un adolescent de 18 ani a reuşit să fugă chiar de sub ochii poliţiştilor

„În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 17,30, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni au efectuat activităţi de cercetare penală într-un dosar penal privind doi tineri, de 17 şi 18 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducere fără permis, ambii aflaţi în stare de arest preventiv. În timpul cercetărilor, tânărul de 18 ani, din judeţul Iaşi, în timp ce se afla în grupul sanitar din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni, a evadat de sub escortă, părăsind clădirea pe geamul exterior.

Persoana în cauză are următoarele semnalmente: 1,80 m înălțime,  păr brunet, scurt, ochi căprui, ten deschis la culoare.  În momentul evadării tânărul era îmbrăcat cu un tricou negru cu inscripții albe, blugi negri și adidași albi, fără șireturi,”, se arată în comunicatul IPJ Ialomiţa.

Citeşte şi: Nuntă cu aproape 200 de persoane în hotelul deţinut de Ştefan Mandachi, oprită de Poliţie. Reacţia omului de afaceri din Suceava: „Vor fi demiși toți cei responsabili”
 

Un bărbat din Dolj a evadat din sediul poliţiei, în timpul cercetărilor

Un bărbat din Dolj a evadat la începutul lunii iulie din sediul Postului de Poliție Șimnicu de Sus, în timpul cercetărilor. Polițiști din cadrul Postului de Poliție Șimnicu de Sus au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 57 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În timpul cercetării, bărbatul a sărit pe fereastra aflată la parter și a dispărut. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.

Citeşte şi: Avocatul lui Dragnea susține că politicianul a fost un „deținut model”: „A participat la activitate religioasă şi s-a redactat o revistă la insistenţele dânsului”