Alertă în Vaslui! O cisternă plină cu carburant s-a răsturnat, după ce s-a lovit de un autoturism

Oamenii legii din județul Vaslui sunt în alertă, după ce o cisternă plină cu carburant s-a răsturnat pe o șosea. Două persoane au fost rănite în urma impactului dintre mastodont și un autoturism.

30 aug. 2023, 21:31
Alertă în Vaslui! O cisternă plină cu carburant s-a răsturnat, după ce s-a lovit de un autoturism
O cisternă plină cu carburant s-a răsturnat, după ce s-a lovit de un autoturism

O cisternă plină cu carburant s-a răsturnat, după ce s-a lovit de un autoturism. Accidentul a avut loc pe DN 24, în zona localității Crasna, din județul Vaslui.

Citește și Drama familiei soților care au murit în urma exploziilor de la Crevedia continuă! „Așa se poartă autoritățile după ce am pierdut ambii părinți”

O cisternă plină cu carburant s-a răsturnat, după ce s-a lovit de un autoturism

Potrivit reprezentanților Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, în accidentul rutier au fost implicate un autoturism și o cisternă cu încărcătură de carburant.

În aceste momente, cisterna este răsturnată pe carosabil, fără a se observa scurgeri din aceasta, a mai anuntaț Infotrafic.

Mai mult, circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, iar șoferul este încarcerat.

Incendiu de proporții într-un bloc din Vaslui!

Un incendiu de proporții a izbucnit luni într-un bloc de locuinţe din municipiul Huşi. Zeci de persoane au fost evacuate de cei 27 de pompieri militari care au intervenit la fața locului.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al judeţului Vaslui a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale multifuncționale, o ambulanță SMURD tip B2, o autospecială de intervenție și comandă, precum și 27 de pompieri militari, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unui bloc de locuințe din municipiul Huși, judeţul Vaslui.

La fața locului au intervenit și două autospeciale cu platforme de lucru la înălțime, autospeciale de la Detașamentele de pompieri Vaslui și Bârlad.

Potrivit pompierilor, la sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul acoperișului și există pericolul de propagare la izolația imobilului și la câteva apartamente de la etajul patru. Incendiul s-a extins extrem de repede din cauza numeroaselor materiale inflamabile depozitate în pod.

Aproximativ 30 de persoane au fost evacuate, iar șase persoane s-au autoevacuat.

Două victime au avut nevoie de prim-ajutor, acordat de paramedicii de la faţa locului în ambulanța SMURD, persoanele suferind atacuri de panică.

Citește și A bătut recordul la capitolul infracțiuni! Un tânăr beat, drogat și fără permis a furat o mașină, a făcut accident și a fugit de la fața locului