Alertă în Vrancea! O adolescentă de 14 ani, dispărută fără urmă, după ce a plecat în vizită la un prieten

O adolescentă de 14 ani a fost dată dispărută de mama ei. Nimeni nu a mai văzut-o după ce a plecat în vizită la un prieten. Familia e disperată și speră să o revadă pe fată nevătămată.

12 ian. 2023, 12:58
Alertă în Vrancea! O adolescentă de 14 ani, dispărută fără urmă, după ce a plecat în vizită la un prieten

Adolescenta de 14 ani a plecat acasă la un prieten, miercuri, iar din acel moment e de negăsit. Mama fetei, speriată că nu a mai văzut-o, a alertat autoritățile cu privire la dispariția minorei. Oamenii legii au început căutările pe raza comunie Paltin, județul Vrancea.

Citește și Turnură neașteptată în cazul Luciei, românca dispărută în Belgia. Soțul femeii a fost arestat

„Politiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea efectuează căutări în vederea depistării unei minore, în vârstă de 14 ani, care a plecat de acasă, la un prieten, în data de 11 ianuarie a.c. și până la această oră nu a revenit la domiciliu. Astăzi, ora 09.06, polițiștii vrânceni au fost sesizați prin SNUAU 112, de către mama tinerei, cu privire la faptul că fata sa nu a revenit la domiciliu.

În acest moment, 7 polițiști, 5 reprezentanți S.V.S.U. Vrancea, precum și lucrători din cadrul I.J.J., I.S.U. și Salvamont Vrancea efectuează căutări pe raza comunei Paltin, în vederea depistării cât mai rapide a minorei. Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Citește și Noi detalii despre adolescenta dispărută în Năvodari. Mama Georgianei, mesaj disperat: „Umblu noaptea singură pe străzi să o caut. Niciun echipaj de poliție nu mă ajută, au spus că au și alte treburi”