Alertă la judecătorie. Un bărbat a încercat să intre înarmat în sală

Alertă la o judecătorie din Bacău. Un bărbat de 65 de ani a încercat să intre înarmat în sala de judecată, dar a fost oprit de jandarmi.

23 mart. 2023, 15:08
Alertă la judecătorie. Un bărbat a încercat să intre înarmat în sală

Incidentul a avut loc joi dimineață. Bărbatul de 65 de ani a fost găsit de jandarmii care efectuau controlul de securitate de la intrarea în Judecătoria Buhuși cu un cuţit de dimensiuni generoase asupra sa.

În momentul solicitării accesului în instituție, jandarmii l-au întrebat dacă are asupra sa obiecte interzise, iar după primirea răspunsului negativ, au procedat la controlul corporal. Nu mică le-a fost mirarea să descopere că acesta avea asupra sa un cuţit de tip briceag de 25 de cm într-un buzunar de la geacă, potrivit ziaruldebacau.

Citește și STENOGRAME INCENDIARE în dosarul fraţilor Tate. Milionarii ameninţau din închisoare fetele care au depus mărturie împotriva lor: „Voi şi familia voastră veţi plăti”

Întrebat ce intenţiona să facă cu arma albă în sediul instanței, bărbatul a precizat că îl folosește pentru uz personal atunci când merge la pădure şi a uitat cuţitul în buzunar.

În acest caz a fost întocmit actul de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, iar cuțitul a fost ridicat în vederea confiscării/continuării cercetărilor.

Citește și Nicolae Badea, judecat pentru fapte de corupţie şi fraude cu fonduri europene. Tribunalul a acceptat probele depuse de DNA