Alertă la metrou. Un bărbat s-a legat cu cătușe de șine în stația Piața Unirii

Incident socant la statia de metrou Piata Unirii. Un bărbat s-a legat cu cătuse de şinele pe care circulă metroul, iar circulatia trenurilor a fost oprită. Politia si Pompierii au intervenit acolo de urgenta.

08 aug. 2023, 11:45
Alertă la metrou. Un bărbat s-a legat cu cătușe de șine în stația Piața Unirii

UPDATE: 

Persoana imobilizată a fost scoasă din cale. Circulația trenurilor de metrou a fost reluată cu ora 11.47.

Alertă la metrou. Un bărbat s-a legat cu cătușe de șine în stația Piața Unirii 2.

”Metrorex informează că astăzi, 08.08.2023, în jurul orei 11:20, în stația de metrou Piața Unirii 2, pe linia 2, direcția Berceni, un călător a pătruns în calea de rulare, imobilizându-se de șină cu un dispozitiv metalic de prindere (cătușe).

Citește și: Accident în lanț pe Autostrada Soarelui. Opt mașini s-au ciocnit la ieşirea spre Constanţa, unul dintre autoturisme s-a răsturnat

Personalul Metrorex a luat măsuri imediate de întrerupere a curentului din șina a 3-a și a anunțat organele abilitate pentru intervenție. La acest moment, personalul Metrorex și personalul Brigăzii de Poliție și ISU intervin pentru a extrage călătorul din calea de rulare în condiții de siguranță.

Citește și: Dezastru făcut în țară de furtună. Acoperişuri smulse de pe blocuri, copaci dărâmați pe șosea și tornadă de nisip pe Autostrada Soarelui

Circulația trenurilor a fost reorganizată și se circulă în sistem pendulă între stațiile Eroii Revoluției – Universitate, linia 1.
Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.”, a transmis Metrorex.