Alertă la Ministerul Sănătăţii. Unui angajat i s-a făcut rău la locul de muncă

Incident miercuri dimineaţă la Ministerul Sănătăţii. Se pare că unuia dintre angajaţii instituţiei i s-a făcut rău.

24 feb. 2021, 10:27
Alertă la Ministerul Sănătăţii. Unui angajat i s-a făcut rău la locul de muncă

UPDATE

. Potrivit Ministerului Sănătății, angajatului căruia i s-a făcut rău în această dimineață la locul de muncă nu a rămas fără puls și nu i s-au aplicat manevre de resuscitare.

Alertă la Ministerul Sănătăţii. Unui angajat i s-a făcut rău

Angajatului de la Ministerul Sănătăţii i s-a făcut rău, iar medicii au ajuns la faţa locului pentru a-i acorda primul ajutor. Între timp, o ambulanță a fost cerută la Ministerul Sănătății.

Potrivit colegilor, când a ajuns dimineață la serviciu, bărbatul nu se simțea foarte bine. De altfel, omul este cunoscut cu probleme de sănătate, potrivit Antena 3.

Un bărbat de la Ministerul Dezvoltăriia făcut stop cardiorespirator

În urmă cu câteva luni, un bărbat de aproximativ 50 de ani, angajat la Ministerul Dezvoltării, a făcut un stop cardiorespirator și a murit, joi dimineață, în timp ce se afla la birou, potrivit informațiilor Digi24.

Colegii au încercat să îi acorde primul ajutor și au sunat la 112. Un echipaj cu o ambulanță SMURD a intervenit pentru a-l resuscita pe bărbat, însă medicii nu l-au putut salva.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a publicat joi dimineață un mesaj în care a confirmat decesul bărbatului.

„Astăzi, din păcate, ne luăm rămas bun de la colegul nostru, cel care ne-a fost alături timp de 13 ani. A fost un excelent profesionist în domeniul comunicării, implicat în activitățile ministerului, un adevărat camarad. Vei rămâne mereu în inimile și în amintirea noastră exact așa cum ai fost: jovial, atent, corect și loial! Să-ți fie calea luminată!”, se arată în comunicatul ministerului.

Doliu în lumea medicală. Un doctor estetician a decedat 

Un doctor celebru a murit din cauza coronavirus. Doctorul estetician a fost infectat de o pacientă care i-a tușit în față.

Apropiații medicului afirmă că bărbatul era perfect sănătos.

Celebrul medic se afla în cabinetul lui când îi injecta acid hialuronic în buze unei paciente. Femeia i-a tușit la un moment dat în față, fără ca să știe însă că era infectată cu coronavirus. Nimeni nu se aștepta la tragedia care avea să urmeze.

În perioada carantinei, Payman Simoni ar fi început să se simtă rău, motiv pentru care ulterior a fost internat într-o unitate spitalicească.

Citeşte şi: Angajat al Ministerului Dezvoltării, găsit mort în birou