Alertă meteo de vreme răcoroasă cu ploi şi intensificări ale vântului până joi

Vremea se menţine răcoroasă şi va ploua în special în regiunile estice, sud-estice, precum și în zona Carpaților de Curbură. De asemenea, vântul va prezenta intensifică cu viteze de până la 70 km/h.

02 iun. 2021, 10:51
Alertă meteo de vreme răcoroasă cu ploi şi intensificări ale vântului până joi

„În intervalul 02 iunie, ora 10:00 – 03 iunie, ora 12:00, în regiunile estice, sud-estice, precum și în zona Carpaților de Curbură va continua să plouă în general moderat cantitativ și se vor acumula 10…20 l/mp și izolat 25 lAlertă meteo de vreme răcoroasă cu ploi şi intensificări ale vântului până joi/mp.
Vântul va prezenta intensificări temporare în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei în general cu viteze de
45…55 km/h și pe alocuri 60…70 km/h”, a transmis AdmAdministraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de ploi moderate cantitativ şi intensificări ale vântului. inistraţia Naţională de Meteorologie.

Citeşte şi: Prognoza meteo pentru iunie. Vreme mai rece decât normalul perioadei şi ploi, în special în prima jumătate a lunii

În Bucureşti, vremea va fi răcoroasă, iar cerul va avea înnorări.

„Pe parcursul zilei de miercuri (2 iunie) şi posibil joi dimineaţa, trecător va ploua slab. Vântul va fi moderat în prima parte a intervalului (temporar cu viteze de până la 25…35 km/h), apoi va sufla slab.

Temperatura maximă, mai ridicată decât în ziua precedentă, se va situa în jurul a 19 grade, iar cea minimă de joi dimineaţă va fi de 8…11 grade.”, potrivit ANM.

Citeşte şi: Prognoza meteo în iunie. Vreme rece la începutul verii, apoi temperaturi de vară