Aleşii neamului, OBLIGAŢI să poarte insigna de Parlamentar VIDEO

Asemeni pionierilor mândri de cravatele lor, aleşii neamului vor purta de acum "cu mândrie" insigna de parlamentar, fie că le place sau nu.

RomaniaTV.net
24 sept. 2013, 11:21
Aleşii neamului, OBLIGAŢI să poarte insigna de Parlamentar VIDEO

Şefii celor două camere ale Parlamentului au ordonat aleşilor neamului să poarte, de acum înainte, insignele de parlamentari. Ceea ce va fi o mare provocare pentru cei care au rătăcit insignele, pe care vor trebui să le schimbe mereu de pe un sacou pe altul.

„O să port insigna, cu condiţia să mai ştiu pe unde am pus-o”, a declarat deputatul liberal Mihai Voicu, în timp ce deputatul PSD Radu Popa este convins că va fi dificil să îşi amintească să o mute tot timpul, de pe un sacou pe altul.

„Eu nu o port tot timpul, recunosc, eu am trei sacouri cu care vin la servicui si mai uit pe unul dintre ele. Dacă uit, asta este, o sa stau la uşă şi o să ascult de pe culoare ce se întâmplă în Parlament”, a spus şi deputatul PSD Mihai Sturzu.

Dacă unii se conformează, alţii, cum este Gheorghe Ialomiţianu, nu cred că au nevoie de insignă pentru a le fi recunoscută calitatea de parlamentari şi că legitimaţia este suficientă.

Schimbările din Parlament vin după ce o vizită neaşteptată şi neaprobată a lui Mihail Neamţu în plen le-a întrerupt lucrările.