Alessandra Stoicescu, înlocuită la Observator! Care este motivul şi cine i-a luat locul marii vedete a Antenei 1 VIDEO

Alessandra Stoicescu lipsește de câteva zile de la Observatorul Antenei 1 de la ora 19:00, fiind înlocuită de Marius Pancu, venit de curând de la Digi 24.

15 nov. 2021, 11:25
Alessandra Stoicescu, înlocuită la Observator! Care este motivul şi cine i-a luat locul marii vedete a Antenei 1 VIDEO

Alessandra Stoicescu, înlocuită la Observator! Telespectatorii fideli ai postului Antena 1 au remarcat absenţa marii vedete Alessandra Stoicescu. Chiar aceasta a explicat ce s.a întâmplat, de fapt, şi de ce a fost înlocuită cu Marius Pancu, abia venit de la Digi 24.

Alessandra Stoicescu, înlocuită la Observator!

Alessandra Stoicescu a plecat în vacanță cu familia alături de soțul ei și fiica lor, dar și de Bianca, fata soțului ei dintr-o căsnicie anterioară. Aceștia au ales ca destinație Maldive, acolo unde se pot bucura din plin de soare, plajă și liniște. Mai mult, în timpul vacanței cei patru au avut și motiv de sărbătoare, cu toții celebrând ziua de naștere a lui Sergiu Constantinescu.

„Dragii mei, călătoria cu un copil mic, în perioada numită „terrible twos”, e ca o trecere prin casa surprizelor. O secundă e bine, imediat poate fi o dramă. Știți bine ce zic. Dar n-aș renunța pentru nimic la a explora lumea mereu cu Sara, așa că vă împărtășesc ce-am învățat, ce-am testat, ce idei am luat de la alte mame și de la cei ce se pricep la organizat vacanțe frumoase. Zborul: să aveți pregătite mici recompense pentru atunci când răbdarea s-a încheiat: tableta cu desene, biscuiții preferați, jucăriile adorate. Pentru somn, nu uitați obiectele de confort: suzeta, păturica. Dar drumul se termină, așa că alegerea locului pentru vacanță este de fapt provocarea esențială. Am avut câteva cerințe deloc simple și asta a fost provocarea agenției, rezolvată cu brio: cazare pe plajă, cu puțini oameni în jur, cu posibilitatea de a intra ușor în mare, cu apa liniștită, flora și fauna bogate, hotel de familie și o cameră cu multe distracții, cu pat pentru Sara și cu spațiu unde să ne retragem când doarme. Plus o cameră pentru fata noastră mare, care are nevoie de intimitate”, a scris Alessandra Stoicescu pe Facebook.

Fiica Alessandrei Stoicescu a împlinit doi ani! Imagini de la petrecerea micuţei Sara

„Au spus Maldive – singurul loc unde poți sta direct pe plajă, izolat. Au avut și un termen scurt de rezolvare a „temei”… mnah, avusesem un plan, dar a picat cu mai puțin de o lună înainte de ziua lui Sergiu! În câteva zile au venit cu soluția perfectă: cel mai retras resort din Maldive, unul dintre puținele cu recif propriu (poți vedea coralii și peștii doar intrând în apă, în fața vilei), cu vile spațioase pe plajă, cu piscină mică proprie și, mai mult, au pus la dispoziție toate cele pe care orice părinte trebuie să le aibă cu el la mare: colac, aripioare, găletușă, greble, etc” a mai adăugat Alessandra Stoicescu.