Fiica Alessandrei Stoicescu a împlinit doi ani! Imagini de la petrecerea micuţei Sara

Fiica Alessandrei Stoicescu a împlinit doi ani. Părinţii i-au organizat micuţei Sara o petrecere aşa cum se cuvine, pentru a marca această aniversare. Voie bună, bucurie şi multe zâmbete arată imaginile postate de jurnalistă pe reţelele de socializare.

01 aug. 2021, 14:53
Fiica Alessandrei Stoicescu a împlinit doi ani! Imagini de la petrecerea micuţei Sara
Fiica Alessandrei Stoicescu a împlinit doi ani

Fiica Alessandrei Stoicescu a împlinit doi ani. Sara a primit un tort cu personajele ei preferate din desene animate, „Patrula cățelușilor”. Ştirista a împărtăşit şi cu prietenii virtuali din momentele trăite, postând mai multe imagini pe pagina de Instagram.

Fiica Alessandrei Stoicescu a împlinit doi ani

Sandra și Sergiu s-au căsătorit în 2013 și se pare că mariajul lor funcționează perfect. „Noi avem o relaţie foarte unită şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, că ne completăm foarte bine în toate. Ne plac vacanţele. Eu, până să-l cunosc pe el, nu mergeam nicăieri. (…)

Sergiu are copil şi implicit Bianca este şi a mea. Ca o soră. Nu pretind altceva şi nici n-a fost vorba vreodată, dar ea este parte din noi, merge în vacanţe cu noi, ea alege în ce vacanţe vrea să meargă cu noi”, spunea știrista într-un interviu pentru revista Unica.

Citeşte şi: Jurnalista Alessandra Stoicescu, înlocuitoarea Andreei Berecleanu la Antena 1. „Mi se pare firesc să prezint Observatorul”

Micuţa Sara a fost infectată cu Covid

După ce a anunţat că soţul ei, Sergiu Constantinescu, a fost testat pozitiv cu coronavirus, se pare că şi fetiţa celor doi, micuţa Sara, s-a infectat.

Prezentatoarea TV a spus că simptomele la micuţă  au fost doar febră şi stare de somnolenţă. A doua zi de la aflarea rezultatului pozitiv, spune vedeta, cea mică a avut poftă de mâncare şi a început să doarmă mai puţin.

Ziua a treia. Este destul de complicat. Și Sara și Sergiu au testele pozitive. Sara a făcut puțin de febră aseară, un 38 cu 7. Spun asta pentru mamele care mă urmăresc. Alte simptome nu au fost. E mârâită, e somnolentă, febră atunci, în rest n-a mai făcut. (…) Stau așa, cu mască, ca să pot să am grijă de ei, chiar dacă la un moment dat probabil că și eu voi fi pozitivă.

 Cred că vă dați seama că e greu să te izolezi de un copil de 1 an și mai puțin de 5 luni. Grele zilele astea, dar și frumoase. Stăm împreună. Sper să nu aibă Sara alte simptome. (…) Sergiu are dureri musculare, febră aseară, seara în general.

A mâncat Sara, pentru că și asta este o problemă pentru mame. A mâncat, nu a refuzat. Nu a refuzat nicio masă. Din contră, mi-a cerut.

Mi-a cerut găluște și ou, ceva ce își dorea. Vrea să se joace. Azi e mai puțin somnolentă decât ieri. Ieri una-două spunea că vrea nani. Suntem bine.

Am ieșit afară. (…) Mama este și ea negativă. Am izolat-o într-un spațiu în care intră doar ea, doar că Sara o vrea pe Adicuța, pe mama mea”, a dezvăluit Alessandra în mediul online.