Jurnalista Alessandra Stoicescu, înlocuitoarea Andreei Berecleanu la Antena 1. „Mi se pare firesc să prezint Observatorul”

Începând din acestă primăvara, Alessandra Stoicescu va prezenta Observatorul orei 19:00, de luni până vineri, la Antena 1. Jurnalista îi va lua locul fostei sale colege Andreea Berecleanu, care a ales să părăsească postul TV.

RomaniaTV.net
19 feb. 2020, 17:55
Jurnalista Alessandra Stoicescu, înlocuitoarea Andreei Berecleanu la Antena 1. „Mi se pare firesc să prezint Observatorul”

“Într-o perioadă cu schimbări majore în viața mea, pe care le-am primit cu bucuria matură a mamei și a femeii împlinite din toate punctele de vedere, a venit și propunerea Antenei 1 de a prezenta Observatorul de la ora 19.00, unde timp de 16 ani am avut cele mai puternice experiențe din cariera mea de jurnalist. Parcă nici nu am lipsit de acolo, atât de firesc mi se pare să prezint Observatorul. Și nu e vorba doar de prezentarea celui mai important jurnal de știri al Antenei 1, ci de uriașa muncă de echipă din spate, unde abia aștept să pun amprenta experienței mele și de a face parte din cel mai important și mai complex proiect media al momentului. Un proiect în care, fără să uite o secundă de cei 26 de ani de când este pe piață, de tradiția pe care o are în spate, Observatorul face un salt imens spre viitor”, a declarat Alessandra Stoicescu.

Citeşte şi: Andreea Berecleanu, dată afară de la Observator! Cine o va înlocui la pupitrul ştirilor

Alessandra Stoicescu are o carieră de peste 25 de ani în mass-media, aceasta este una dintre cele mai apreciate şi cunoscute jurnaliste din România.

Prima reacţie a Andreei Berecleanu după ce a părăsit Antena 1

După anunţul făcut de Antena1, conform căruia prezentatoarea Andreea Berecleanu va fi înlocuită la pupitrul Observatorului de la ora 19:00, jurnalista a postat un mesaje pe contul personal de Facebook.


loading...