Andreea Berecleanu, dată afară de la Observator! Cine o va înlocui la pupitrul ştirilor

Lovitură dură pentru Andreea Berecleanu! Va fi înlocuită la pupitrul ştirilor de o altă colegă, iar motivul ar fi liberele tot mai multe pe care şi le-a luat în ultima vreme, pentru a-l însoţi pe soţul ei la diverse congrese în străinătate.

RomaniaTV.net
19 feb. 2020, 10:36

Cea care se află printre primele opţiuni ale şefilor pentru a o înlocui pe Andreea Berecleanu este chiar Sandra Stoicescu, scrie Libertatea.ro. Sandra se află momentan în concediu de creștere a fetiței sale, acum în vârstă de șase luni.

Proaspăta mămică este vedeta postului Antena 1, ea fiind în trecut prezentatoarea știrilor de seară, la care a renunțat pentru a avea propria emisiune la Antena 3. Sandra Stoicescu a prezentat Observatorul alături de Lucian Mândruță, timp de 7 ani, cei doi luându-și rămas bun de la telespectatori în februarie 2010.

Potrivit sursei menţionate mai sus, Andreea Berecleanu va rămâne la Antena 1, dar va prezenta în weekend jurnalul de seară, unde titulara era Octavia Geamănu.

Andreea Berecleanu, viață pe cont propriu de la 18 ani

“M-am întreținut singură, din salariul pe care îl aveam. Cu părinții mă vedeam tot timpul, dar aveam un program destul de dur, pentru că aveam facultate, aveam și job full time, trebuia să și studiez, trebuia să ajung și la bibliotecă, nu era simplu. Cu siguranță, dacă voiam o mâncare caldă, asta mă aștepta acasă la ai mei. Plecarea a fost un semn de independență pentru mine, dar ai mei mă așteptau oricând, cu mare drag și cu dragoste, acasă”, a mărturisit Andreea Berecleanu într-un interviu pentru libertatea.ro.