Alex a murit pe patul de spital la două zile după accidentul de la Cobadin, provocat de un adolescent de 16 ani

Alex, tânărul de 17 ani care a fost grav rănit în urma accidentului din Cobadin, judeţul Constanţa, a murit pe patul de spital, la două zile după tragedia în care au mai murit şi două fete de 13 şi 16 ani. Accidentul a fost provocat de prietenul lui, un băiat de 16 ani care acum se zbate între viaţă şi moarte la spital.

07 aug. 2022, 13:52
Alex a murit pe patul de spital la două zile după accidentul de la Cobadin, provocat de un adolescent de 16 ani
Sursa foto: replicaonline.ro

Bilanţul victimelor accidentului grav din Cobadin, judeţul Constanţa, a ajuns la 3. Alex, tânărul de 17 ain care se afla pe scaunul din dreapta şoferului atunci când s-a produs accidentul, a murit.

Sora tânărului a postat un mesaj pe rețelele de socializare: ,,Dumnezeu să te ierte fratele meu!! Îmi va fi dor de tine”.

Alex era internat, alături de Darius, adolescentul de 16 ani care conducea maşina, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa. Ambii erau internaţi în stare gravă în Secţia de Terapie Intensivă.

Inima lui Alex a cedat, medicii declarând decesul. Darius, adolescentul de 16 ani care a provocat accidentul din Cobadin, se zbate între viaţă şi moarte.

În accidentul provocat de Darius în noaptea de joi spre vineri şi-au pierdut viaţa şi două fete de 13, respectiv 16 ani. Ana şi Daniela se aflau pe bancheta din spate a maşinii în momentul accidentului. Ele au murit pe loc.

Darius ar fi furat cheia de la maşina mătuşii sale. El ar mai fi fost implicat şi anul trecut într-un accident grav de circulaţie, scrie observatornews.ro.

Citeşte şi: Familie nenorocită la întoarcerea din vacanţă. O fetiţa de 10 ani a murit, sora ei geamănă se zbate între viaţă şi moarte. Tatăl vitreg al fetelor a murit şi el