Suma uriașă pe care a cheltuit-o Alex Ashraf din conturile Oanei Zăvoranu pentru amantă. „Sunt împreună de un an jumate, i-a luat casă și mașină din banii mei”

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, soțul ei, au decis să se despartă după șapte ani de relație. Au luat-o pe drumuri separate, iar vedeta face acuzații fără precedent despre fostul partener.

27 sept. 2023, 19:23
Suma uriașă pe care a cheltuit-o Alex Ashraf din conturile Oanei Zăvoranu pentru amantă. „Sunt împreună de un an jumate, i-a luat casă și mașină din banii mei”

Oana Zăvoranu a dezvăluit că Alex Ashraf i-a luat o mulțime de bani din cont pentru a-i cumpăra mai multe bunuri noii iubite.

„Am dovezi. Sunt împreună de un an jumate, i-a luat casă și mașină din banii mei, i-a făcut și operații estetice, tot pe banii mei. Din păcate, nu a apreciat nimic din ce a avut de la mine. Când a văzut că începem să avem probleme, i-a cumpărat ei casă și mașină. Cât a fost sub aripa mea, eu l-am protejat. Știu că mulți oameni din presă știau de mult ce se întâmplă, dar nu au scris ca să mă protejeze pe mine.

Și pentru asta vă mulțumesc. El acum face totul pe banii soției, adică pe banii mei. Casă, mobilă, mașină, operații estetice. Serios. Am dovadă. A cheltuit 162 de mii de euro cu ea, din banii mei. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi fost o femeie ok, o femeie normală, dar vă las pe voi să aflați și să scrieți cu ce se ocupă această domnișoară”, a declarat Oana Zăvoranu, pentru Viva.ro.

Citește și Vestea momentului în showbiz. Oana Zăvoranu divorțează de Alex Ashraf. Ce bunuri au de împărțit cei doi

Cei doi au anunțat oficial despărțirea în urmă cu câteva ore. Alex Ashraf a decis să părăsească căminul conjugal și să se mute cu amanta.

Scandalul din vară dintre Oana Zăvoranu și amanta soțului

În vară, a existat un scandal între Oana și amanta lui Alex, care s-a încheiat cu intervenția poliției și cu o amendă de 2.300 de lei. La vremea aceea, bruneta susținea că nu are probleme în căsnicie, ba din contră, totul mergea foarte bine în relația amoroasă.

Povestea de dragoste dintre cei doi a ajuns la final, așa că averea trebuie împărțită la notar. Chiar dacă bunurile sunt luate cu banii moșteniți de la Mărioara Zăvoranu, iar moștenirea, prin lege, nu se împarte, când a cumpărat clinica medicală, Oana a decis să-i dea și iubitului acțiuni, făcându-l, astfel, proprietar. Foștii parteneri vor avea de împărțit clinica, dar nu și alte bunuri pentru că are sechestru din cauza datoriilor la stat și la terți furnizori, potrivit sursei menționate mai sus.

Citește și Cine este femeia care i-a furat inima lui Marius Elisei: „Caracterul contează cel mai mult, fizicul poți să-l schimbi”. Cu ce ocupă bruneta focoasă