Carmen Harra, declaraţia care o va înfuria pe Oana Zăvoranu după divorţ: „Acum șapte ani, i-am spus, adevărul doare”

Parapsihologul Carmen Harra a făcut primele declarații după ce Oana Zăvoranu a confirmat divorțul de Alex Ashraf.

29 sept. 2023, 13:31
Carmen Harra, declaraţia care o va înfuria pe Oana Zăvoranu după divorţ: „Acum șapte ani, i-am spus, adevărul doare”

Carmen Harra a avut o primă reacție, după ce Oana Zăvoranu a confirmat divorțul de Alex Ashraf. Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au decis să pună punct relației lor, după șapte ani de mariaj. De-a lungul timpului au apărut tot felul de speculații legate de relația celor doi, însă vedeta a infirmat totul, susținând că relația cu soțul ei merge de minune și nu există niciun fel de problemă între ei.

Carmen Harra dezvăluiri-șoc despre nepoțica sa! „Sunt convinsă. Este reîncarnarea mamei mele”
La aflarea veștii despre cei doi, Carmen Harra a făcut primele declarații. Celebra clarvăzătoare recunoaște că, în urmă cu șapte ani, i-a spus Oanei Zăvoranu ca este în pericol să piardă banii pe care îi avea de la mama ei. Totodată, Carmen Harra a precizat că vedeta are figura mamei sale și îi lipsește figura tatălui său. De asemenea, clarvăzătoarea a mărturisit că este vorba de foarte multă trădare în relația ei.

„Acum 7 ani, i-am spus Oanei că este în pericol să piardă banii de la mama ei. Dacă ne uităm la ce se întâmplă în viața ei, ea are figura mamei. Îi lipsește figura tatălui, ea are banii, dar îi pierde. Ea este o persoană foarte iubitoare, intuitivă. Omul cu care este ea la ora actuală are o înclinație de trădare. Apare fenomenul trădării. Important este cum poate ea să gestioneze asta și dacă se poate lupta suficient de mult să salveze această relație care devine cu mare semn de întrebare”, a dezvăluit Carmen Harra.

Carmen Harra: „Nu vreau să se supere, pentru că adevărul doare”

„Problema ei numărul unu este pierderea banilor de la mama ei. Trece printr-o perioadă extrem de dură la ora actuală. Nu vreau să se supere, pentru că adevărul doare, dar este un adevăr foarte crâncen asupra vieții ei, pentru că este lovită din două părți – sentimental și material. Situația ei la ora actuală nu arată deloc bine”, a spus Harra pentru emisiuniea Exclusiv VIP.

Noi detalii ies la iveală despre divorțul Oanei Zăvoranu. Alex Ashraf ar fi jefuit-o de 2 milioane de euro
Oana Zăvoranu, acuzații grave la adresa lui Alex Ashraf, după ce au anunțat că divorțează

„Am dovezi. Sunt împreuna de un an jumate, I-a luat casă și mașină din banii mei, i-a făcut și operații estetice, tot pe banii mei . Din păcate, nu a apreciat nimic din ce a avut de la mine. Când a văzut că începem să avem probleme, i-a cumpărat ei casă și mașină. Cât a fost sub aripa mea, eu l-am protejat. Știu că mulți oameni din presă știau de mult ce se întâmplă, dar nu au scris ca să mă protejeze pe mine. Și pentru asta vă mulțumesc. El acum face totul pe banii soției, adică pe banii mei. Casă, mobilă, mașină, operații estetice. Serios. Am dovadă. A cheltuit 162 de mii de euro cu ea, din banii mei. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi fost o femeie ok, o femeie normală, dar vă las pe voi să aflați și să scrieți cu ce se ocupă această domnișoară.”, a declarat în exclusivitate Oana Zăvoranu.

Vestea momentului în showbiz. Oana Zăvoranu divorțează de Alex Ashraf. Ce bunuri au de împărțit cei doi
Oana Zăvoranu a decis să spună tuturor faptul că ea și Alex Ashraf au divorțat. „Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu… așa sunt eu, cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele’, a spus Oana Zavoranu pentru o emisiune TV.