Bianca Drăguşanu, reacţie neaşteptată după ce Alex Bodi a fost săltat mascaţi: „Îmi pare rău pentru el”

Bianca Drăguşanu a avut o primă reacţie după ce Alex Bodi a fost săltat de mascaţi, în această dimineaţă, într-o mega-anchetă de proxenetism.

RomaniaTV.net
11 nov. 2020, 11:44
Bianca Drăguşanu, reacţie neaşteptată după ce Alex Bodi a fost săltat mascaţi: „Îmi pare rău pentru el”

Deşi acum nu mai sunt împreună, Bianca i-a luat apărea şi a mărturisit că îi pare rău pentru ce i se întâmplă, însă este convinsă că va ieşi bine din acest scandal.

„Îmi pare rău că Alex trece prin așa ceva. Eu am aflat acum din presă. Eu nu știu nimic despre acuzațiile care i se aduc, dar sunt convinsă că se va dovedi că este nevinovat.

Sunt convinsă că va ieși ok din situația asta, așa cum a ieșit de fiecare dată din orice situație. Îmi pare rău încă o dată. Sunt sigură că va fi bine. Atât am de declarat”,a declarat Bianca pentru Cancan.ro.

Alex Bodi a dat-o uitării pe Bianca Drăguşanu şi s-a afişat cu amanta. Avea o relaţie în paralel de luni de zile. IMAGINI-BOMBĂ! 

Alex Bodi a fost săltat de mascaţi

Procurorii DIICOT Craiova împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Craiova au făcut miercuri 23 de percheziţii domiciliare, pe raza mai multor judeţe pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi proxenetism.

Membrii grupării duceau fete în Germania, Italia, Spania, Marea Britanie, Elveţia, obligându-le să se prostitueze, iar banii astfel obţinuţi erau folosiţi pentru investiţii imobiliare în ţară şi în străinătate.

Rețeaua de proxenetism era condusă de locotenentul unui interlop, din închisoare, conform DIICOT. Locotenentul ar fi fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, Alex Bodi, care a fost săltat de mascați, informează Antena3.