Alex Bodi a confirmat despărțirea de Ema Uta. Care este motivul despărțirii: „Nu vreau să accept asta”

Alex Bodi a confirmat despărțirea de Ema Uta. Cei doi formau unul dintre cele mai apreciate cupluri, însă relația lor s-a încheiat. Milionarul a vorbit despre fosta relație, dar și despre ce se întâmplă între el și Iulia Sălăgean, mama fetiței lui.

24 ian. 2023, 22:00
Alex Bodi a confirmat despărțirea de Ema Uta. Care este motivul despărțirii: „Nu vreau să accept asta”
Alex Bodi a confirmat despărțirea de Ema Uta

Alex Bodi a confirmat despărțirea de Ema Uta. Bărbatul a confirmat despărțirea și se pare că, de această dată, ruptura chiar este una definitivă. Afaceristul a dezvăluit și motivul despărțirii, care ar fi fost chiar Iulia Sălăgean, fosta soție, la adresa căreia a avut numai cuvinte de laudă.

Citește și: Alex Bodi șterge pe jos cu Florin Salam după acuzațiile manelistului: „Câți bani a luat de la mine în ultimii ani… Ar trebui să cânte vreo 30 de ani zi de zi ca să ajungă ca mine”

Alex Bodi a confirmat despărțirea de Ema Uta

Eu și fosta mea iubită ne-am înteles foarte bine, a fost o relație frumoasă, au fost sentimente, sunt sentimente, ne-am înțeles foarte bine din multe puncte de vedere, dar nu am rezonat la un singur lucru. Nu pot să spun că nu mi-a acceptat fetița, mi-a iubit fetița, a avut grijă de ea, doar că i-a stat mereu ca un ghimpe Iulia. Indiferent dacă o să fiu sau nu cu Iulia împreună, eu o să-i asigur mereu un trai bun.

Iulia mi-a fost alături în cele mai grele momente. Timp de 4 ani și jumătate, Iulia m-a așteptat. Ea și-a așteptat bărbatul. Nu vreau sa accept un scandal între Iulia și Ema. Iulia și-a dedicat o parte din viața ei să aibă grija de fetița noastră. Nu o voi judeca niciodată greșit pe Iulia. Nu e o femeie să tragă bărbații de oraș de ea. Nu bea și nu se droghează, așa cum fac altele prin oraș.

Nu există nimeni care să îmi poată impune să stau departe de fetița mea. Copilul meu trebuie să fie ce contează pentru tine, daca nu imi respecți copilul, nu o respecți pe mama lui, nu mă respecți pe mine. Ce e mai scump pentru un copil? Mama. Cine are grijă de un copil cel mai mult? Mama. Copilul e mereu atașat de mamă, nu vreau să-mi văd niciodată în viața mea copilul supărat dintr-un motiv sau altul. Am vrut doar să clarific chestiile astea, atâta tot”, a spus Alex Bodi.