Alex Bodi a sărbătorit cu mare fast ieşirea din carantină. Cum a fost fotografiat într-un club de fiţe de pe litoral

Alex Bodi a vrut să sărbătorească ieșirea din carantină și nu oricum. Celebrul afacerist a sărbătorit cu mare fast într-un club de fițe de pe litoral. După ce toată ziua a petrecut-o cu fetele la plajă, seara a organizat o petrecere unde nu a ținut cont de bani. 

RomaniaTV.net
06 iul. 2020, 10:29

În urmă cu mai bine de o săptămână, Alex Bodi a fost prins pe picior greșit de autorități și a fost drastic sancționat. Pe lângă suspendarea permisului, iubitul Biancăi Drăgușanu a primit o super-amendă și a fost plasat în carantină instituţionalizată, pentru că trebuia să fie în izolare în perioada 13 iunie-26 iunie.

Musculosul afacerist și-a dorit să celebreze cu mare fast ieșirea din carantină şi a pus la cale un super-party în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi de pe litoral. Împreună cu câțiva prieteni, Alex Bodi și Bianca au petrecut la NUBA, dar nu oricum. Afaceristul a ”stropit”, din belșug, cu șampanie scumpă, ieșirea din carantină.  Alex Bodi ar fi comandat peste 10 sticle din renumita licoare, potrivit Cancan.ro.

Citeşte şi: Rusoaica Daria Radionova, mesaj dur pentru Bianca Drăguşanu! „A chemat preotul. Îmi pare foarte rău de ea”

Alex Bodi a fost testat pentru coronavirus

Bianca Drăguşanu dezminte faptul că l-a vizitat pe fostul ei soţ în camera de hotel, ci doar i-a dus un pachet. Blondina a declarat în exclusivitate la România TV că Alex Bodi a fost testat, astăzi, pentru coronavirus, iar rezultatul a ieşit negativ.

Hotelul unde este cazat fostul meu soţ este Ramada Parc, hotelul unde am fost eu la piscină este Ramada Plaza şi sunt două hoteluri diferite. Poate poza asta este făcută de acum două luni, pentru că toate pozele pe care le postez eu nu sunt din ziua precedentă. Alex a fost testat pentru coronavirus şi când a ajuns în ţară, la dorinţa lui, şi astăzi, iar rezultatul a ieşit negativ. Nu a fost niciodată infectat. 

În legătură cu viteza, toţi suntem oameni, toţi mai greşim. Nu cred că dacă lumea ar avea o maşină mai puternică, nu ar călca pedala. Mai ales, că e la prima abatere„, ne-a declarat Bianca Drăguşanu.