Alex Bodi a scăpat de controlul judiciar: „Nu îmi permiteam să fac vreo greșeală”

Alex Bodi a scăpat de controlul judiciar. Afaceristul a avut săptămâna trecută încă un recurs, iar miercuri s-a decis ridicarea restricţiei. După aproximativ doi ani, acesta este din nou liber. A terminat cu procesele și cu privarea de libertate și într-un final este liniștit.

08 iul. 2022, 10:10
Alex Bodi a scăpat de controlul judiciar: „Nu îmi permiteam să fac vreo greșeală”
Alex Bodi a scăpat de controlul judiciar

Alex Bodi a scăpat de controlul judiciar. Afaceristul poate să plece oricând dorește în afara țării de acum şi le-a mulțumit public avocaților și tuturor prietenilor care au fost alături de el în una dintre cele mai grele perioade din viața sa.

Alex Bodi a scăpat de controlul judiciar

De asemenea, Alex Bodi a mai spus că într-un sfârșit a simțit că i s-a făcut dreptate și că acum este cât se poate de liniștit. De-a lungul timpului, afaceristul s-a ales cu o sumedenie de acuzații.

Era foarte incomod și în al doilea rând nu îmi permiteam să risc sau să fac vreo greșeală, să lipsesc sau ceva de genul, pentru că suportam alte consecințe, adică ați văzut ce s-a întâmplat dacă o dată am lipsit motivat, nu îmi permiteam să fac greșeala. Automat erau costuri, tensiuni, stres, din fericire să zic așa coșmarul ăsta s-a cam terminat”, a declarat Alex Bodi, la Antena Stars.

Citeşte şi: Alex Bodi este în doliu. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a pierdut o ființă dragă: „Drum lin..”

Alex Bodi are probleme de sănătate din nou

Alex Bodi a anunţat că este nevoit să apeleze la ajutorul medicilor. Afaceristul care a divorţat de Bianca Drăguşanu a recunoscut că urmează să se opereze din cauza unor probleme de sănătate mai vechi.

Trebuie să plec, am o problemă. Urmează să mă operez la picioare. Am eu o chestie a mea cu varicele. E o chestie de mai demult. E de ceva timp, dar am tot amânat și acum cred că va trebui. Ori în Londra, ori în Franța, două clinici diferite”, a povestit Alex Bodi.

Alex Bodi a spus că are o problemă mai veche cu varicele şi ar fi venit momentul să apeleze la o intervenţie chirurgicală la picioare. Afaceristul susţine că se va opera la o clinică din străinătate.

Eu am o problemă cu venele. Am venele prea dilatate. M-am operat acum ceva timp, iar acum trebuie din nou. Îmi pompează sângele tare în vene”, a adăugat afaceristul.