Alex Bodi s-a despărţit de Ema Uta. Ce declaraţii a făcut make-up artistul: „Declar public acest lucru”

Alex Bodi s-a despărţit de Ema Uta. Afaceristul este din nou un bărbat singur, după ce toată lumea credea că şi-a întâlnit jumătatea. Nu se ştie dacă separarea este definitivă, însă make-ul artistul a declarat că nu se află în nicio relaţie în acest moment.

15 apr. 2022, 11:50
Alex Bodi s-a despărţit de Ema Uta. Ce declaraţii a făcut make-up artistul: „Declar public acest lucru”
Alex Bodi s-a despărţit de Ema Uta

Alex Bodi s-a despărţit de Ema Uta. Relaţia lor a fost una cu năbădăi şi nu este exclus să se împace. Cei doi s-au iubit vreme de 8 luni, timp în care au încercat să își țină dragostea departe de lumina reflectoarelor. Ema și Alex au mers împreună în multe vacanțe și au petrecut momente de neuitat.

Citeşte şi: Fosta iubită a lui Alex Bodi, reacționează dur după ce a fost criticată că este rusoaică! “Nu sunt responsabilă pentru deciziile guvernului”

Alex Bodi s-a despărţit de Ema Uta

Blondina a postat pe rețelele de socializare unde a subliniat că este singură: „Pentru a mă scuti de viitoare posibil presupuneri (…), declar public că în acest moment nu sunt în vreo relație cu cineva”.

Ema Uta a vorbit într-un interviu despre relația pe care a avut-o cu Alex Bodi. Make-up artistul a dezvăluit cum s-au cunsocut cei doi în realitate și de ce a preferat să își țină relația departe de public.

Eram la o cântare de-ale lui Lori, la un restaurant din București. El mi-a dat un mesaj pe Instagram. Am auzit că este și el acolo. În timp ce eram în restaurant am văzut mesajul. M-am dus la baie și când am ieșit, era acolo. Ne-am intersectat privirile. Mă uitam, el se uita la mine. Atunci nu am vorbit absolut nimic. Cum să nu-ți placă de el? E un bărbat bombă’, a adăugat Ema.

Lovitură dură pentru Alex Bodi

Omul de afaceri are iar probleme cu legea, după ce contestația făcută de DIICOT a fost admisă. Avocatul lui, Radu Marinescu, a explicat cum s-a ajuns aici, după ce, săptămâna trecută, făcuse un anunţ îmbucurător.

Radu Marinescu spune că fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a respectat mereu măsurile din cuprinsul controlului și că la fel se va întâmpla și acum. „Da, s-a judecat contestația formulată de DIICOT, era o contestație care viza soluția dată de judecătorul de cameră preliminară de la tribunalul Gorj care apreciase că trebuie revocat controlul judiciar față de Alex Bodi și alte persoane care sunt acuzate în dosar.

Curtea de Apel Craiova a apreciat că, față de stadiul actual al procedurii și de împrejurarea că dosarul va fi trimis la curtea de apel pentru contestația de cameră preliminară, se justifică în continuare menținerea controlului judiciar. Deci, în estență, a fost admisă contestația DIICOT și se va menține în continuare controlul judiciar.

Vreau să precizez că, Alex a respectat cu strictețe măsurile din cuprinsul controlului și că această situație nu va afecta cu nimic, în modul în care el se comportă în continuare față de procesul în care e implicat.

Se va judeca și această contestație, la Curtea de Apel, este cea mai importantă contestație în faza de cameră preliminară, așteptăm să vedem motivele parchetului și apoi, bineînțeles, și opinia instanței”, a declarat avocatul lui Alex Bodi, la Antena Stars.