Alex Bodi are probleme de sănătate din nou. Anunţul făcut de fostul soţ al Biancăi Drăguşanu. „Urmează să mă operez”

Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, a anunţat că va fi supus unei intervenţii chirurgicale la picioare. Afaceristul spune că se va trata la o clinică din Marea Britanie sau din Franţa.

11 ian. 2022, 10:17
Alex Bodi are probleme de sănătate din nou. Anunţul făcut de fostul soţ al Biancăi Drăguşanu. „Urmează să mă operez”
Alex Bodi, plasat sub control judiciar

Alex Bodi a anunţat că este nevoit să apeleze la ajutorul medicilor. Afaceristul care a divorţat de Bianca Drăguşanu a recunoscut că urmează să se opereze din cauza unor probleme de sănătate mai vechi.

„Trebuie să plec, am o problemă. Urmează să mă operez la picioare. Am eu o chestie a mea cu varicele. E o chestie de mai demult. E de ceva timp, dar am tot amânat și acum cred că va trebui. Ori în Londra, ori în Franța, două clinici diferite”, a povestit Alex Bodi, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, potrivit Spynews.

Alex Bodi a spus că are o problemă mai veche cu varicele şi ar fi venit momentul să apeleze la o intervenţie chirurgicală la picioare. Afaceristul susţine că se va opera la o clinică din străinătate.

„Eu am o problemă cu venele. Am venele prea dilatate. M-am operat acum ceva timp, iar acum trebuie din nou. Îmi pompează sângele tare în vene”, a adăugat afaceristul.

În trecut, Alex Bodi a mai trecut prin această problemă și ar mai fi apelat la o intervenție chirurgicală, dar se pare că este nevoit să se trateze iar.

Citeşte şi: Alex Bodi o umilește pe bomba-sexy Justyna Gradek, cu privire la motivul despărțirii: „Nu prea m-a interesat. Eu am vrut să închei”

În decembrie 2021, Alex Bodi, acuzat în repetate rânduri de proxenetism, a fugit la Londra pentru a fi alături de Daria Radionova. Împăcarea lor ar ascunde de fapt o strategie complex construită prin care cei doi s-ar folosi unul de celălalt.

Alex Bodi este acuzat de DIICOT într-un amplu dosar de proxenetism și spălare de bani, iar presupusul interlop, infiltrat în lumea mondenă, a fost în repetate rânduri arestat de către autorități. Ultima ispravă a „afaceristului” este fuga la Londra imediat după ce a scăpat din arest și în mod neașteptat s-a despărțit de make-up artist-ul Ema Uta pentru a se împăca cu fosta parteneră Daria Radionova. Relația dintre Alex Bodi și Daria Radionova ar ascunde de fapt o strategie prin care amândoi se folosesc unul de celălalt pentru a face profit.

Citeşte şi: Alex Bodi, acuzat de DIICOT de proxenetism prin metoda „loverboy”, a fugit la Londra cu Daria Radionova. Ce ascunde presupusa „împăcare” și cum ar decurge de fapt „colaborarea” dintre cei doi: „Săptămâna viitoare am iarăși proces”