Alex Bodi aruncă bomba, după ce rusoaica Daria a declarat că o voia de soţie: „Singura femeie cu care mă voi căsători este Bianca”

Relaţia dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi este una mai mult decât tumultoasă. Cei doi s-au despărţit şi împăcat de foarte multe ori, ba chiar s-au şi căsătorit, bifând şi divorţul, nu cu foarte mult timp în urmă. În "ecuaţie" există şi Daria, o rusoaică sexy, în braţele căreia afaceristul s-a refugiat când s-a certat cu fosta asistentă TV.

RomaniaTV.net
25 iun. 2020, 11:36
Alex Bodi aruncă bomba, după ce rusoaica Daria a declarat că o voia de soţie: „Singura femeie cu care mă voi căsători este Bianca”

În aceste momente, blondina şi Bodi s-au împăcat, însă Bianca este un pic sceptică în ceea ce priveşte fidelitatea fostului ei soţ. După ce rusoaica a declarat  că Alex Bodi a chemat preotul acasă, semn ca și-o dorea de soție, acum afaceristul îi dă replica rusoaicei.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, prima reacţie după filmările postate de Alex Bodi. „Va fi balamuc mare!”

Conform spuselor musculosului, gânduri de nuntă a avut și are doar cu Bianca Drăgușanu. De foarte multă vreme cei doi își plănuiau o nuntă ca în povești, doar că timpul și relația tumultoasă nu a mai dus acolo.

Nu este adevărat. Singura femeie cu care am intenția de căsătorie este Bianca. Cu asta am spus tot”,  a declarat Alex Bodi pentru Spynews.ro.

„A chemat preotul. Îmi pare foarte rău de ea”

Rusoaica Daria Radionova a făcut zilele acestea câteva declarații despre relaţia cu Alex Bodi și încearcă să-i dea un sfat Biancăi, să îşi vadă de viaţa ei, că nu are niciun viitor cu Bodi.

Acest lucru este deja dezgustător! Nu mi-a dat pace de patru luni, spunea că mă iubește și nu poate trăi fără mine și că împăcarea lui cu Bianca era necesară pentru a rezolva unele dintre problemele sale, pe care ea le-ar putea rezolva singură. Apoi, după rezolvarea acestor probleme a venit din nou la mine!

Mi-a spus că vrea doi copii de la mine, a invitat preotul acasă, m-a prezentat familiei, prietenilor, apoi și eu l-am prezentat părinților mei. Părinții mei nu au vrut să vorbească cu mine din cauza lui, au fost împotriva acestei relații! Dar i-a sunat și le-a spus că nu vrea să trăiască fără mine!

Eu nu l-am crezut niciodată și am încercat de multe ori să pun capăt acestei relații, dar mi-a cerut să îi dau o șansă! Am spus inițial că nu vreau să mă amestec în familia lui, dar el mi-a spus că nu are o familie. Vă spun sincer, de Bianca îmi pare foarte rău!

A înșelat-o de atâtea ori și o va mai face. Astfel de lucruri nu vor funcționa cu mine! Îmi pare foarte rău de ea, chiar nu vede toate astea?”, spunea Daria Radionova, pentru sursa menţionată mai sus.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au semnat un contract prenupţial înainte de a se căsători. Cu ce s-a ales fosta asistentă TV