Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au semnat un contract prenupţial înainte de a se căsători. Cu ce s-a ales fosta asistentă TV

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să urmeze drumuri separate după doar şase luni de căsnicie. Cei diu au avut semnat contract prenupțial înainte de căsătorie.

13 mart. 2020, 08:24
Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au semnat un contract prenupţial înainte de a se căsători. Cu ce s-a ales fosta asistentă TV

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au prezentat în fața notarului pentru a se despărți oficial, moment în care tensiunea a plutit permanent între foștii soți. În urma divorțului, Bianca Drăgușanu a dat o veste bombă. Înainte de a se căsători cu Alex Bodi, vedeta a semnat un contract prenupțial. Prin intermediul acestuia, afaceristul și-a pus averea la adăpost.

Bianca Drăguşanu L-A UMILIT pe Alex Bodi. A dezvăluit cu cine a fost ÎNŞELATĂ

„Eu am semnat un contract prenupţial înainte să mă căsătoresc. El a decarat că partajul a constat într-un telefon pe care mi l-a luat şi acum l-a luat înapoi. A fost normal să mergem în vacanţe şi să îmi facă cadouri, dar tot ce am primit de la el eu îmi permit şi singură. Poate că preţul pe care l-am plătit a fost mult prea mult. Mă poţi face fericită cu o atitudine demnă”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Cătălin Botezatu, prima reacţie după ce Bianca Drăguşanu A DIVORŢAT. Uluitor: ce a spus designerul despre Alex Bodi

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au divorţat, marţi, 10 martie 2020, la un notariat din Bucureşti.