Alex Bodi, cadouri de mii de euro pentru Bianca Drăguşanu. Blondina nu se mai lasă impresionată

Bianca Drăguşanu i-a oferit încă o şansă lui Alex Bodi, după ce afaceristul a urmărit-o până la mare, în căutarea împăcării. Acesta i-a făcut cadou un ceas de mii de euro, însă blondina nu se lasă impresionată de gestul fostului soţ.

RomaniaTV.net
16 iun. 2020, 06:59
Alex Bodi, cadouri de mii de euro pentru Bianca Drăguşanu. Blondina nu se mai lasă impresionată

Bianca l-a primit înapoi pe Alex Bodi, însă doreşte ca de această dată lucrurile să meargă exact aşa cum îşi doreşte. Cu toate că cei doi au fost surprinşi într-un club de noapte de pe litoral, în tandreţuri, blondina continuă seria mesajelor tăioase, adresate subtil fostului soţ, pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Rusoaica Daria Radionova, mesaj dur pentru Bianca Drăguşanu! „A chemat preotul. Îmi pare foarte rău de ea”

 Afaceristul o ţine în puf şi îi oferă tot ce vrea, cu toate acestea pentru Bianca nu este suficient. Drept dovadă este ultimul mesaj pe care blonda l-a postat pe pagina sa, în care a specificat că nu mai poate fi impresionată cu lucruri materiale.

„Odată ce atingi o anumită vârstă, devii în permanență neimpresionat de o mulțime de lucruri”, a fost mesajul postat de Bianca pe pagina sa de Instagram.

Alex Bodi susţine că singura femeie cu care şi-a asumat relaţia şi iubirea este Bianca Drăguşanu şi a recunoscut că a făcut mai multe greşeli. Afaceristul s-a aruncat în braţele rusoaicei Daria Radionova imediat după despărţirea de Bianca.

„Este strict decizia mea. Eu nu mi-am asumat alte relații, poate au fost niște lucruri pripite. Singura femeie cu care mi-am asumat relația și iubirea a fost Bianca. Am făcut multe greșeli, însă în toata nebunia asta e ceva sigur. Au fost niște săgeți de-ale mele, jocul nostru de orgolii. Dacă nu o iubeam nu veneam acasă. Nu ne-am vorbit trei săptămâni”, a spus Alex Bodi potrivit surselor Antenei Stars.