Alex Bodi, declaraţii-bombă despre Bianca Drăgușanu. A fost sau nu trimisă la produs?

Alex Bodi a vorbit deschis despre una dintre acuzațiile care i-au fost aduse în ultima perioadă, conform cărora şi-ar fi trimis la produs soţia, el însuşi fiind acuzat de proxenetism.

20 sept. 2021, 14:00
Alex Bodi, declaraţii-bombă despre Bianca Drăgușanu. A fost sau nu trimisă la produs?

Alex Bodi, declaraţii-bombă despre Bianca Drăgușanu. Fostul soț al vedetei a negat categoric că și-ar fi trimis soția la produs. Afaceristul a mai spus că el și cu Bianca Drăgușanu și-au petrecut timpul mai mult prin vacanțe, decât prin București, și că nu avea când să o trimită la produs!

Alex Bodi, declaraţii-bombă despre Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a fost acuzat de procurorii DIICOT de proxenetism, mai concret fiind liderul unei rețele de prostituție de lux, asigurând și servicii de escortă. „Doamne ferește, niciodată! Sub nicio formă. Nici nu s-a pus problema de așa ceva. Bianca a fost cu mine, în doi ani de relație, un an jumate numai în vacanță. Nu există nici cea mai vagă urmă de discuție despre așa ceva”, a spus Alex Bodi în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Alex Bodi, despre bătăile primite de Bianca Drăguşanu: „S-a întâmplat de două ori, ea lovea prima”

Acesta a mai negat că ar fi mituit un judecător să primească control judiciar și să fie eliberat mai repede din penitenciar: „Mi se pare aberant. Dacă eu eram mituitor, nu mai eram în postura de față. Eu am stat maxim acasă, în arest domiciliar. Nu și-au făcut banii efectul sau ce? Nu s-a pus vreodată problema de a da eu șpagă. Din contra, am și spus că o să am răbdare ca justiția să-și facă treaba. Trebuie să avem răbdare să se facă dreptate, să iasă adevărul la lumină și până în momentul respectiv nu-mi rămâne decât să accept decizia procurorilor și restricțiile care mi se impun. Și în momentul de față sunt sunt control judiciar, nu am libertate deplină”.

Bianca Drăguşanu, despre împăcarea cu Alex Bodi. Va cere ordin de restricţie după ultimul scandal? „Toate problemele se vor rezolva” 

În cursul anului 2020, procurorii din Dej, județul Cluj, au dispus reținerea unui grup de șase persoane acuzate de proxenetism. Acest grup avea ca lider pe Cosmin Pop, zis Sharpele Nebunu. Acesta avea în garaj o limuzină pe care a plătit peste 400.000 de euro, direct lui Alex Bodi, ratele fiind plătite de fetele obligate să se prostitueze.