Bianca Drăguşanu, despre împăcarea cu Alex Bodi. Va cere ordin de restricţie după ultimul scandal? „Toate problemele se vor rezolva”

Bianca Drăguşanu a vorbit despre împăcarea cu Alex Bodi şi a spus lucrurilor pe nume în ceea ce îl priveşte. Blondina a mărturisit că nu își mai dorește să fie în centrul scandalurilor și tot ce vrea este să aibă pace în viață.

27 mai 2021, 09:07
Bianca Drăguşanu, despre împăcarea cu Alex Bodi. Va cere ordin de restricţie după ultimul scandal? „Toate problemele se vor rezolva”
Bianca Drăguşanu a vorbit despre împăcarea cu Alex Bodi

Bianca Drăguşanu, despre împăcarea cu Alex Bodi. Chiar dacă nu a dezvăluit dacă a cerut sau nu un ordin de restricție împotriva fostului soț, vedeta a dat de înțeles că a apelat la ajutorul autorităților în ceea ce îl privește pe afacerist.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu s-a baricadat în mașină! Ce i-a făcut Alex Bodi, în public SCENE HALUCINANTE

Bianca Drăguşanu, despre împăcarea cu Alex Bodi

Există organe competente să decidă asta. Nu mai vreau să fac deliciul publicului si să mai spun lucruri. Sunt sigură că toate problemele se vor rezolva, dar eu nu mai văd probleme esențiale. Eu cred că vreau să am o viață liniștită și frumoasă, iar lucrurile ar trebui să se rezolve. Nu există împăcări sau alte lucruri. Toată lumea trebuie să fie liniștită și împăcată cu situația. Nu există împăcări și nici certuri și scandal nu mai vreau să existe.

Nu am vorbit absolut nimic. Nu a devenit nimeni violent. Mi se pare aiurea să mă explic, să dau detalii care nu sunt atât de importante în viața mea. Nu s-a întâmplat nimic important. Nu vreau să mă mai găsesc în vreun context de genul. Îmi pare rău că se creează vâlva asta și că se speculează atât. Sunt chestiile importante. Nu știu de ce se exagerează atât de mult. Eu mă simt ok, am încredere în Dumnezeu. Viață mea este o vacanță. Destinațiile le aleg de pe o zi pe alta”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Xtra Night Show.

Ce studii are Bianca Drăgușanu

Blondina care deține deja un business cu haine și care avea planuri să-și deschidă și o școală de dive, a avut un parcurs academic destul de interesant. Bianca, în vârstă de 38 de ani, a terminat liceul media 8,95, însă ce anume o recomandă pentru o cariera în televiziune, domeniu cu care a cochetat foarte mult timp.

Vedeta s-a înscris apoi la ”Facultatea de Științe Economice și Management”, pe care, până la urmă a abandonat-o. S-a orientat mai apoi către o școală de televiziune în speranța că îi va înlensi un traseu profesional pe micul ecran. Bianca a început cursurile Intact Media Academy, totuși nu le-a finalizat nici pe acestea.

Deși nu are o diplomă de studii universitare, Bianca Drăgușanu declarase în urmă cu puțin timp că vrea să devină directoarea unei „școli de dive”, relatează Libertatea.

Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, că stau cu copilul sau că duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare începem cursurile la școala de dive. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, declara Bianca anul trecut.