Alex Bodi, despre bătăile primite de Bianca Drăguşanu: „S-a întâmplat de două ori, ea lovea prima”

Alex Bodi a vorbit despre bătăile primite de Bianca Drăguşanu în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", de la Kanal D. Omul de afaceri a explicat motivele pentru care se ajungea la violenţă cu fosta lui soţie.

19 sept. 2021, 23:25
Alex Bodi, despre bătăile primite de Bianca Drăguşanu: „S-a întâmplat de două ori, ea lovea prima”
Alex Bodi, despre bătăile primite de Bianca Drăguşanu

Alex Bodi, despre bătăile primite de Bianca Drăguşanu. Afaceristul a intrat în atenția publicului larg în urmă cu patru ani, atunci când a devenit iubitul Biancăi Drăgușanu, iar de atunci afaceristul a fost o prezența constantă în presa mondenă.

Căsătorit de două ori și tată a două fetițe, acesta a ținut multă vreme primele pagini ale ziarelor, prin modul de viață extravagant sau relația tumultuoasă cu Bianca Drăgușanu.

Citeşte şi: Oana Marica, detalii din relaţia cu Alex Bodi: „Sunt pregătită pentru un copil, vreau o familie”

Alex Bodi, despre bătăile primite de Bianca Drăguşanu

Denise Rifai: De ce aţi bătut-o pe Bianca Drăguşanu?

Alex Bodi: În primul rând, nu cred că am nicio scuză să compar forţa mea, a unui bărbat, cu o femeie. Dar, ca să ajung eu să dau într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări, pentru că, un om calm, la locul lui, care nu îşi doreşte scandaluri, trebuie să fie scos din sărite în ultimul hal.

Majoritatea certurilor noastre au fost din cauza geloziei. Într-adevăr, şi ea sărea la bătaie. Am avut două episoade, în care eu am lovit-o, pentru că ea m-a lovit prima.

Referitor la ce spune mama dânsei, să nu uităm că eu eram în parc cu fiica ei. Eu nu am agresat-o pe mama Biancăi niciodată în viaţa mea, am avut, într-adevăr un schimb de replici, dar nici vorbă de agresiune.

Denise Rifai: Cum se numeşte bărbatul care loveşte o femeie?

Alex Bodi: Să dau un exemplu referitor la mine, nu mă consider bărbat când lovesc o femeie şi nici nu ma satisfacţie. Tot echilibrul se rupea când vezi că femeia de lângă tine nu te mai respectă. Dacă ea ştia că eu sunt o persoană colerică de ce nu voia să evite lucrurile acestea? Dacă vrei să stingi un foc, pui apă, sub nici o formă benzină.

Eu nu accept înjurăturile. Ultima dată m-a înjurat de bunica mea, care a murit. Da, recunosc şi o spun încă o dată, nu mă pot numi bărbat că am bătut-o. Da, îmi pare rău şi ei îi pare rău, că am mai vorbit după.


loading...
Partenerii noștri