Alex Bodi, declaraţii emoţionante despre cum a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta. Bianca Drăguşanu o să ia foc: „Am cunoscut multe femei” VIDEO

Alex Bodi, cunoscut pentru relația tumultuoasă cu Bianca Drăgușanu, a fost în centrul atenției cu declarații incendiare despre cererea în căsătorie făcută recent iubitei sale, Ema Uta. Omul de afaceri a împărtășit detalii despre momentul special și emoțiile care l-au însoțit.

10 apr. 2024, 16:08
Alex Bodi, declaraţii emoţionante despre cum a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta. Bianca Drăguşanu o să ia foc: „Am cunoscut multe femei” VIDEO
Alex Bodi, declaraţii emoţionante despre cum a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta. Bianca Drăguşanu o să ia foc: "Am cunoscut multe femei"

Alex Bodi, declaraţii emoţionante despre cum a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta. În ciuda experiențelor sale anterioare și a căsniciilor eșuate, Alex Bodi susține că cererea de căsătorie pentru Ema Uta a fost cu adevărat din inimă. Acesta a relatat că a organizat o ceremonie de neuitat, însă nu fără dificultăți.

„E prima dată când am făcut asta pentru că am simțit că trebuie făcut și în decorul respectiv, îmi doream de mult să fac pasul ăsta. Mi-am dorit asta, dar nu pot să zic că am plănuit-o, am și uitat inelul acasă. Mi-am dat seama a doua zi, iar la resortul în care eram nu ne dădea voie să dăm un foc cu artificii și a trebuit să mergem la un alt resort, ea nu înțelegea, au fost și niște tensiuni, dar până la urmă a înțeles”, a declarat Alex Bodi în cadrul podcast-ului realizat de Bursucu.

Citeşte şi: Vacanţa de vis a lui Adi de la Vâlcea, ruinată de o agenţie de turism. „Nu mai putem să ne cerem banii înapoi”

Chiar dacă planul nu a decurs fără impasuri, iar inelul de logodnă a fost uitat acasă, finalul a fost unul fericit. Alex Bodi a trebuit să improvizeze și să găsească soluții rapide pentru a face momentul memorabil pentru partenera sa. Cu toate acestea, Ema Uta a fost profund impresionată de gestul său și de surpriza organizată.

„A trebuit să caut apoi un prieten care să-mi aducă rapid inelul și a venit cineva. Ea nu înțelegea de ce i-am zis că plecăm la restaurant pe plajă și brusc s-a schimbat tot planul, tot decorul. Ea credea că poate o cere prietenul meu pe fata aceea. A fost frumos, chiar merită, altfel nu făceam pasul. De multe ori nu e bine să lauzi, dar Ema e o femei super din toate punctele de vedere, eu m-am lovit de zeci de situații, am cunoscut multe femei, dar cel mai mult contează liniștea pe care mi-o oferă. Să existe încredere, femeia să fie capabilă să te înțeleagă, să-ți dea un sfat. E independentă, sensibilă, iubăreață”, a continuat Alex Bodi.

Citeşte şi: Primele detalii despre Florin Vasilică, după o operaţie dificilă pe creier. Cum se simte artistul

În ciuda zvonurilor, Alex Bodi respinge ideea unor certuri serioase cu Ema Uta şi clarifică că orice despărțire a fost rezultatul unor neînțelegeri minore, iar relația lor a rezistat timp de aproape trei ani, depășind diverse provocări.

„Am făcut eu niște greșeli, nu am declarat nimic pentru că m-am retras din partea asta. Au fost niște greșeli mici, plus niște interpretări și astea ne-au ținut departe unul de celălalt. Noi suntem împreună de aproape 3 ani, acum am stat despărțiți 2  luni, iar anul trecut o lună. Nu au fost certuri, ea nu e femeia cu care să te cerți, nu au fost scandaluri cum s-a speculat. Eu sunt mai vulcanic, dar nu cu ea”, a mai spus Alex Bodi.