Primele detalii despre Florin Vasilică, după o operaţie dificilă pe creier. Cum se simte artistul

Florin Vasilică, fiul regretatului Liviu Vasilică, a trecut recent printr-o perioadă delicată după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale complexe la nivelul creierului. Artistul a vorbit despre experiența sa și despre impactul acestei situații atât asupra sa, cât și asupra familiei sale.

09 apr. 2024, 22:20
Primele detalii despre Florin Vasilică, după o operaţie dificilă pe creier. Cum se simte artistul
Primele detalii despre Florin Vasilică, după o operaţie dificilă pe creier. Cum se simte artistul

Primele detalii despre Florin Vasilică, după o operaţie dificilă pe creier. Florin Vasilică, un artist apreciat în industria muzicală românească, a avut parte de un moment de panică când s-a simțit rău acasă. Urgența a fost necesară, iar în urma investigațiilor s-a descoperit un hematom la nivelul creierului. Astfel, a fost necesară o intervenție chirurgicală imediată. După ce a aflat de diagnostic, Florin Vasilică a fost transferat la un spital din București pentru operație. Cu toate că a avut încredere în medici, artistul a mărturisit că cea mai mare teamă a fost legată de familia sa. Gândul că ar putea lăsa familia singură l-a îngrijorat profund.

„Mi s-a făcut rău în casă pur și simplu. Am ajuns la urgență, la Alexandria, și de la Alexandria am fost transferat la București, când mi s-a descoperit hematomul acesta. S-a decis operația”, a spus artistul la Antena Stars.

Citeşte şi: Vacanţa de vis a lui Adi de la Vâlcea, ruinată de o agenţie de turism. „Nu mai putem să ne cerem banii înapoi”

În prezent, Florin Vasilică se află într-o perioadă de recuperare și urmează cu strictețe indicațiile medicilor. Artistul a fost impresionat de suportul primit din partea fanilor și familiei sale și este hotărât să se recupereze complet: „Eu nu am teamă de medici, de lucruri de genul acesta, dar stăteam cu teamă că mi se putea întâmpla orice și mă gândeam numai la familia mea pe care nu voiam să o las singură”.

Citeşte şi: Care români vor plăti facturi mai mici la energia electrică. „Vor fi principalii beneficiari”

Cu toate că a trecut prin momente dificile, artistul este hotărât să înfrunte cu curaj procesul de recuperare și să revină la starea sa optimă de sănătate. Susținerea primită din partea celor dragi și a comunității sale este o sursă de putere și încurajare în această perioadă dificilă.