Vacanţa de vis a lui Adi de la Vâlcea, ruinată de o agenţie de turism. „Nu mai putem să ne cerem banii înapoi”

Adi de la Vâlcea și-a văzut planurile de vacanță date peste cap din cauza unei agenții de turism. Artistul și-a dorit să se relaxeze departe de casă împreună cu familia și prietenii, dar a avut parte de o neplăcută surpriză înainte de plecare.

09 apr. 2024, 21:51
Vacanţa de vis a lui Adi de la Vâlcea, ruinată de o agenţie de turism. „Nu mai putem să ne cerem banii înapoi”
Vacanţa de vis a lui Adi de la Vâlcea, ruinată de o agenţie de turism. "Nu mai putem să ne cerem banii înapoi"

Vacanţa de vis a lui Adi de la Vâlcea, ruinată de o agenţie de turism. În ciuda unui program aglomerat, Adi de la Vâlcea a făcut planuri pentru o vacanță peste hotare alături de cei dragi. Pentru a evita stresul planificării, a apelat la o agenție de turism pentru organizarea întregului sejur. Cu doar trei săptămâni înainte de plecare, artistul a fost șocat să afle că vacanța sa a fost anulată de agenția de turism. Chiar și după ce a plătit integral, Adi de la Vâlcea a fost nevoit să renunțe la planurile inițiale din cauza problemelor întâmpinate de agenția respectivă.

Citeşte şi: Gabriela Cristea rupe tăcerea despre momentul dificil în care fiica ei a fost abuzată emoțional la grădiniță. „Nu știam de ce un copil vesel devenise introvertit”

„Cu trei săptămâni înainte vacanță ni s-a spus că nu se mai poate. Cumnatul meu din Italia și nepotul meu și-au luat bilete de avion, concedii de la serviciu. Fiii mei, unul medic, celălalt profesor, la fel, și-au luat zile libere tot pentru această dată”, a dezvăuit Adi de la Vâlcea.

Vacanța planificată cu atenție și așteptată cu nerăbdare de întreaga familie a fost dată peste cap. În loc să se bucure de timpul petrecut împreună, Adi de la Vâlcea și cei dragi au fost nevoiți să facă față dezamăgirii și frustrării generate de anularea bruscă a planurilor.

Citeşte şi: Adi Sînă, în prag de divorț. Anca Serea a confirmat vestea care i-a șocat pe fani: „Acum vorbim foarte serios”

Adi de la Vâlcea le-a povestit fanilor că, într-un final, doar șase persoane vor mai putea merge în vacanță. Concendiile celorlalți au fost date peste cap și, cel mai posibil, va mai trece timp până când se vor putea organiza din nou: „Acum ei nu mai pot merge în vacanță. Noi am devansat data cu o săptămână doar cei care am putut. Din 11 persoane, putem să mai mergem doar 6. Le-au stricat vacanțele oamenilor”.