Alex Bodi şi Ema Uta, vacanţă de lux. Afaceristul și-a dus iubita într-unul dintre cele mai bune hoteluri din lume FOTO

Alex Bodi şi Ema Uta au ales una dintre cele mai frumoase destinații turistice din Bali, cei doi fiind cazați într-unul dintre cele mai bune hoteluri din lume.

08 aug. 2022, 08:37

Alex Bodi şi Ema Uta, vacanţă de lux. Cei doi se bucură din plin de atracţiile zonei şi postează imagini pe reţelele de socializare.  Astfel, au împărtăşit cu fanii virtuali experiența unică pe care au trăit-o într-o rezervație cu elefanți, pentru ca apoi să dezvăluie luxul din hotelul în care s-au cazat. Afaceristul și partenera lui au ales să stea la Capella Ubud din Bali, un stabiliment care se află pe locul 5 în topul celor mai bune hoteluri din lume.

Alex Bodi a dus-o pe Ema Uta la casa de vacanță unde obișnuia să meargă alături de Bianca Drăgușanu şi de Daria Radionova FOTO

Ema Uta a postat imagini chiar și din dormitorul pe care urma să-l împartă cu Alex Bodi, dar nu a uitat să arate comunității ei de pe Instagram și priveliștea de poveste de care se bucură. La rândul său, şi Alex Bodi a publicat câteva imagini din respectiva locație, iar una dintre ele a inclus mesajul de bun venit pe care l-a primit din partea proprietarilor.

Iulia Sălăgean a răbufnit pe Instagram. Fosta soţia a lui Alex Bodi nu s-a mai putut abţine: „Dau cu tine de toți pereții”

Alex Bodi tocmai a scăpat de procesul în care era judecat pentru mai multe capete de acuzare, din lipsă de probe. Este vorba despre dosarul în care era judecat pentru constituire de grup infracțional, șantaj și trafic de persoane. „Era foarte incomod și în al doilea rând nu îmi permiteam să risc sau să fac vreo greșeală, să lipsesc sau ceva de genul, pentru că suportam alte consecințe, adică ați văzut ce s-a întâmplat dacă o dată am lipsit motivat, nu îmi permiteam să fac greșeala. Automat, erau costuri, tensiuni, stres, din fericire, să zic așa, coșmarul ăsta s-a cam terminat”, declara Alex Bodi, la scurt timp după ce decizia Curții de Apel. Chiar și așa, pericolul nu a trecut de tot: procurorii vor reface, cu siguranță, urmărirea penală, dacă aduc alte probe sau dovezi la dosar.