Alex Bodi şi Ema Uta s-au despărţit: „S-au întâmplat nişte lucruri, nu mai suntem împreună”

Alex Bodi a anunţat că s-a despărţit de Ema Uta. Se pare că cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite imediat după ce s-au întors din vacanţă.

15 aug. 2022, 11:56
Alex Bodi şi Ema Uta s-au despărţit: „S-au întâmplat nişte lucruri, nu mai suntem împreună”

Alex Bodi şi Ema Uta s-au despărţit. Vestea că povestea de iubire dintre cei doi a luat sfârşit a fost confirmată chiar de fostul soţ al Biancăi Drăguşanu.

Alex Bodi şi Ema Uta s-au despărţit. Primele declaraţii ale afaceristului

Citeşte şi Iulia Sălăgean a răbufnit pe Instagram. Fosta soţia a lui Alex Bodi nu s-a mai putut abţine: „Dau cu tine de toți pereții”

Afaceristul şi celebrul make-up artist au decis să-şi spună adio imediat după vacanţa exotică din Bali.

„Nu știu unde e, nu ne-am urmărit niciodată pe reţelele de socializare. Da, ne-am întors din vacanţă, dar am mers fiecare separat. Nu mai suntem împreună. Vacanța a fost ok, dar s-au întâmplat niște lucruri. Nu cred că mai e cazul să ne împăcăm. A fost o relaţie frumoasă ”, a declarat fostul soţ al Biancăi Drăguşanu pentru antenastars.ro.

Reamintim că recent, afaceristul şi Ema Uta au petrecut momente de vis în Bali. Aceştia au fost cazaţi la Capella Ubud, un stabiliment care se află pe locul 5 în topul celor mai bune hoteluri din lume.

Alex Bodi tocmai a scăpat de procesul în care era judecat pentru mai multe capete de acuzare, din lipsă de probe. Este vorba despre dosarul în care era judecat pentru constituire de grup infracțional, șantaj și trafic de persoane.

„Era foarte incomod și în al doilea rând nu îmi permiteam să risc sau să fac vreo greșeală, să lipsesc sau ceva de genul, pentru că suportam alte consecințe, adică ați văzut ce s-a întâmplat dacă o dată am lipsit motivat, nu îmi permiteam să fac greșeala. Automat, erau costuri, tensiuni, stres, din fericire, să zic așa, coșmarul ăsta s-a cam terminat”, declara afaceristul la scurt timp după ce decizia Curții de Apel.

Chiar și așa, pericolul nu a trecut de tot: procurorii vor reface, cu siguranță, urmărirea penală, dacă aduc alte probe sau dovezi la dosar.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, umilită de fosta soţie a lui Alex Bodi. „Ea este șoseta, ea este luată, purtată, lăsată, iarăși luată!”