Alex Bodi, extravaganţă supremă în Mamaia. Cât l-a costat o friptură în foiţă de aur

Alex Bodi, extravaganţă supremă în Mamaia. Afaceristul a mers weekend-ul trecut pe litoral doar ca să mănânce o friptură în foiță de aur, la unul dintre restaurantele de lux din Mamaia, White Tower.

16 aug. 2021, 12:44
Alex Bodi, extravaganţă supremă în Mamaia. Cât l-a costat o friptură în foiţă de aur
Alex Bodi, extravaganţă supremă în Mamaia

Alex Bodi, extravaganţă supremă în Mamaia.  După acuzațiile de proxenetism, Alex Bodi are mai multă notorietate mondenă, devenind o prezență VIP pe litoralul românesc.

Alex Bodi, extravaganţă supremă în Mamaia

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a mers la Mamaia doar ca să mănânce o friptură. Dar nu o friptură oarecare, ci una specială, în foiță de aur, pe care și-o comandase cu câteva zile înainte la un restaurant de lux din stațiune, scrie Replica de Constanța.

Prețul unui astfel de preparat este cuprins între 800 și 1.200 de euro, dar pentru afacerist acest aspect nu este o problemă, îşi permite un astfel de răsfăţ şi multe altele.

Citeşte şi: Alex Bodi deţine o colecţie impresionată de ceasuri, de peste două milioane de euro FOTO

Alex Bodi a făcut oficială relația cu Oana Marica

Alex Bodi a făcut oficială relația cu Oana Marica după ce a scos-o pe frumoasa șatenă la o cină romantică într-un restaurant de lux din centrul Capitalei.

Fostul soț a Biancăi Drăgușanu a uitat de celelalte fete de oraș sau de fotomodele precum Justyna Gradek și este total captivat de Oana Marica. Bodi tocmai s-a întors dintr-o vacanță de lux la Cannes unde a fost alături de Bunesa, iar pozele postate pe Instagram au dovedit că cei doi s-au distrat de minune.

Cu toate că la cina dintre Alex Bodi și Oana Marica au mai luat parte și alți prieteni, noul cuplu a petrecut zeci de minute cu atenția orientată unul asupra celuilalt, relatează CanCan, unde puteți vedea mai multe poze despre tumultoasa aventură a lui Alex Bodi și a Oanei Marica. (Vezi mai multe detalii AICI)