Oana Marica, detalii din relaţia cu Alex Bodi: „Sunt pregătită pentru un copil, vreau o familie”

Oana Marica a oferit detalii din relaţia cu Alex Bodi. Şatena a recunoscut ca a fost într-o vacanță de vis alături de celebrul afacerist și fiica lui, dezvăluind lucruri inedite din sejur. Mai mult decât atât, a dezvăluit că îşi doreşte să devină mamă.

02 sept. 2021, 08:55
Oana Marica, detalii din relaţia cu Alex Bodi: „Sunt pregătită pentru un copil, vreau o familie”
Oana Marica, detalii din relaţia cu Alex Bodi

Oana Marica, detalii din relaţia cu Alex Bodi. Vedeta a precizat că se înţelege foarte bine cu Alex Bodi, relaţia lor este una fructuoasă de care se bucură din plin, bazată pe armonie și înțelegere: aspecte de care celelalte iubite ale afaceristului nu au avut parte prea mult timp.

Oana Marica, detalii din relaţia cu Alex Bodi

Nu vreau să spun că suntem împreună, dar pot spune că nu ne-am certat niciodată. Când ne-ați văzut în aceeași locuri, chiar așa era. În ultima vacanță în care am fost împreună a fost și fetița lui. Are două fetițe superbe, inteligente, frumoase.

Fericită sunt, dar fericirea mea e relativă, încerc să-mi fac globul meu să nu mă atingă nimic rău. Dacă m-ați văzut alături de el prin vacanțe înseamnă că este genul meu, bine, uneori cu toții mai facem greșeli în viață, dar ni le asumăm.

Așa am fost tot timpul, discretă, mi se pare că nu ar trebui să intereseze pe nimeni viața mea personală, dacă vreau să arăt ceva, arăt”, a spus Oana Marica la Antena Stars.

Citeşte şi: Alex Bodi și Oana Marica, răsfăț de lux la Cannes. „Bunesa din Urlați” l-a dat pe spate pe „Băiatul rău” al lumii mondene

Mai mult decât atât, Oana Marica a spus că își dorește să își întemeieze o familie și că vrea să devină mămică în scurt timp.

Mă văd mămică, când depășeti pregul de 30 de ani începi să-ți dorești lucruri, să-ți imaginezi, să te întrebi când vine și momentul ăla. Mâine nu aș vrea, dar cred că sunt pregătită pentru un copil.

Vreau și o familie, mă văd în punctul ăla, dar nu fac nimic în direcția asta. Când o veni, o veni și gata”, a mai adăugat iubita lui Alex Bodi.