Mama Biancăi Drăgușanu, amendată de Poliție pentru că l-a reclamat pe Alex Bodi. Cum și-a făcut dreptate Madi

Mama Biancăi Drăgușanu a avut câștig de cauză în fața Poliției Române, după ce agenții au amendat-o cu 2.000 de lei din cauaă că ar fi apelat 112 fără motiv.

28 oct. 2021, 18:57
Mama Biancăi Drăgușanu, amendată de Poliție pentru că l-a reclamat pe Alex Bodi. Cum și-a făcut dreptate Madi

Mama Biancăi Drăgușanu a primit o amendă în urmă cu un an și jumătate din cauză că a sunat la 112 deoarece i-a fost teamă pentru siguranța fiicei sale ar fi fost în pericol din cauza lui Alex Bodi.

În urmă cu un an și jumătate, Madi Dragosș, după încercări disperate de a-și contacta fiica, a apelat 112 unde a reclata că e posibil ca Binaca Drăgușanu să fie sechestrattă de Alx Bodi, soțul divei la vremea respectivă.

Echipajul care s-a deplasat la adresa indicată și a verificat situația a tras concluzia halucinantă că femeia a mințit și că îi vor întocmi un raport pe motiv că femeia a făcut “declarații false pentru determinarea alertării agenților de poliție”.

Astfel că Madi Dragoș s-a ales cu o amendă de 2.000 de lei, iar procesul verbal l-a primit prin poștă după o lună.

Bianca Drăgușanu și-a dus mama la medicul estetician. Transformare radicală: „Vreau să-i fac botox și puțin buzele”

Madi Dragoș a atacat în instanță procesul verbal, pe motiv că agenții nu și-au făcut bine treaba, scoțând în evidență faptul că la două săptămâni după incident, Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi, după care a cerut ordin de protecție contra lui.

“Arată petenta că agenții de poliție s-au limitat la a merge la domiciliul fiicei mele și a-i a adresa întrebări acesteia în locul pretinsei agresiuni și în prezenta soțului pretins agresiv și nu au avut în vedere în niciun moment că fiica ei ar putea fi inhibată de prezența soțului său, din contră, s-au limitat la a constata faptul ca subsemnata a sunat nejustificat la serviciul de urgență și deși fusese semnalată o încălcare a art. 3 din Convenție, nu au întreprins o anchetă efectivă”, se arată în plângerea femeii.

Bianca Drăgușanu este în doliu. A pierdut un important membru al familiei: „Drum lin spre cer”
Gafa făcută de agenți a fost aceea că aceștia au greșit data pe procesul verbal, ceea ce i-a adus de la început anularea. Documentul a fost întocmit a fost la data de 19 martie 2020, iar data de pe ștampila poștei, aflată pe plic, era 16 martie. În aceste condiții procesul verbaln a devenit nul. Madi Dragoș a câștigat după doar o ședință, iar instituția nu a făcut apel la decizie, relatează CanCan.