Bunesa și Bestia la o cină romantică în oraș. Alex Bodi a făcut oficială relația cu Oana Marica

Alex Bodi a făcut oficială relația cu Oana Marica după ce a scos-o pe frumoasa șatenă la o cină romantică într-un restaurant de lux din centrul Capitalei.

21 iul. 2021, 19:03

Alex Bodi

pare că este din ce în ce mai dedicat relației cu Oana Marica, supranumită „Bunesa din Urlați”. Omul de afaceri a fost surprins la o cină romantică alături de noua sa partenera Oana Marica, într-un restaurant de fițe din centru Capitalei.

Fostul soț a Biancăi Drăgușanu a uitat de celelalte fete de oraș sau de fotomodele precum Justyna Gradek și este total captivat de Oana Marica. Bodi tocmai s-a întors dintr-o vacanță de lux la Cannes unde a fost alături de Bunesa, iar pozele postate pe Instagram au dovedit că cei doi s-au distrat de minune.

Cu toate că la cina dintre Alex Bodi și Oana Marica au mai luat parte și alți prieteni, noul cuplu a petrecut zeci de minute cu atenția orientată unul asupra celuilalt, relatează CanCan, unde puteți vedea mai multe poze despre tumultoasa aventură a lui Alex Bodi și a Oanei Marica.

Alex Bodi și Oana Marica, răsfăț de lux la Cannes. „Bunesa din Urlați” l-a dat pe spate pe „Băiatul rău” al lumii mondene

Alex Bodi

a făcut o nouă cucerire, iar cea care l-a sedus de data acesta este chiar Oana Marica, „fata rea a Bucureștiului”, supranumită „Bunesa din Urlați”.  După ce au fost văzuți cu doar câteva seri în urmă, împreună, într-un club de fițe, Oana Marrica și Alex Bodi și-au luat lumea în cap și au făcut o escapadă amoroasă la Cannes.

Alex Bodi schimbă femeile mai des decât gelul de păr. Acum câteva zile, playboy-ul cu dosar penal se afișase alături de controversata bombă sexy Justyna Gradek, despre care se zvonea că îi furase designerului Phillip Plein 30.000 de dolari. Relația dintre cei doi a ieșit la iveală la nici două zile de la despărțirea de Bianca Iordache, pe care Bodi avea s-o jignească într-un interviu foarte recent.

Telenovela tumultoasă care definește viața sentimentală a lui Alex Bodi, tocmai a primit o nouă protagonistă, în persoana Oanei Marica, cunoscută și sub numele de „Bunesa”, iar actualul loc de desfășurare este chiar luxoasa plajă din Cannes.

Bunesa a postat și câteva poze destul de grăitoare în care apare în același loc în care se află și Alex Bodi, chiar dacă nu s-au pozat împreună, relatează SpyNews, unde puteți afla mai multe despre cuceririle afaceristului.