Alex Bodi, implicat în cazul Caracal? Ipoteză-şoc lansată de o vedetă din showbiz

Alex Bodi ar putea avea legătură cu cazul Caracal, susţine Adriana Bahmuţeanu. Vedeta a remarcat că fostul iubit al Biancăi Draguşanu a fost ridicat de DIICOT Craiova, care s-a ocupat şi de dosarul lui Gheorghe Dincă.

13 nov. 2020, 16:32
Alex Bodi, implicat în cazul Caracal? Ipoteză-şoc lansată de o vedetă din showbiz
Bianca Drăguşanu anunţă dezvăluiri incendiare

Alex Bodi, implicat în cazul Caracal? Asta crede Adriana Bahmuţeanu, care a făcut dezvăluiri uluitoare în direct la TV.

„Gândiți-vă, a fost dus la Craiova! Craiova e aproape de Caracal! Hai să facem legătura și cu fetele care au dispărut de la Caracal, ale așa-zisului criminal Dincă! S-a spus degeaba că acest criminal Dincă făcea, de fapt, parte dintr-o rețea de trafic de persoane? Nu vi se pare că se leagă lucrurile?”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

„Sunt oameni care dispar de pe stradă! Iată, nici în urmă cu două săptămâni, o femeie a fost ucisă și incendiată într-o valiză! Îmi pun niște semne de întrebare! De unde avea atâția bani, pentru că se afișa cu ostentație și cu opulență în toate mediile? Motivele sunt faptele lui, că așa, oricine se poate afișa cu o mașină bună! Trebuie să îți dai seama și de unde are omul respectiv banii!”, a mai declarat Adriana Bahmuțeanu.

Alex Bodi a fost arestat
Alex Bodi este acuzat de crimă organizată

Alex Bodi, detalii şocante din dosar. Victimele, bătute, înecate în cadă şi injectate cu heroină

Alex Bodi, implicat în cazul Caracal?

Alex Bodi a fost ridicat, miercuri, din vila sa din Pipera, de către procurorii DIICOT. Ulterior a fost dus la sediul DIICOT Craiova și a fost reținut pentru 24 de ore. La intrarea în sediul DIICOT Craiova, avocatul afaceristului a susținut că Alex Bodi nu este vinovat de niciuna dintre acuzații și că adevărul va ieși la suprafață. Joi, Tribunalul Dolj a admis cererea de arestare preventivă pentru 29 de zile înaintată de procurorii DIICOT Craiova pe numele lui Alex Bodi, care este acuzat de trafic de persoane și proxenetism.

Bianca Drăguşanu nu vrea să mai audă de Alex Bodi, după ce a fost arestat pentru 29 de zile: „Nu mă interesează”

Alex Bodi, arestat preventiv pentru 29 de zile

Procurorii și polițiștii din Craiova au efectuat , miercuri, 23 de percheziții în județele Ilfov, Brașov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu și Vâlcea pentru destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism. Una dintre percheziții a avut loc la vila lui Alex Bodi din Capitală.