Alex Bodi, MESAJ DUR la adresa poliţiştilor. „Când lumea va ieşi în stradă, nu vă mai salvează nimeni!”

Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, a avut o izbucnire nervoasă la adresa polițiștilor despre care spune că, în aceste zile grele pentru români, sunt departe de a fi niște exemple. Afaceristul spune că în loc să-i ajute pe români să completeze corect declarațiile, oamenii legii împart amenzi usturătoare și că își umflă mușchii în fața unor copii, bătrâni sau persoane cu handicap.

21 apr. 2020, 09:58
Alex Bodi, MESAJ DUR la adresa poliţiştilor. „Când lumea va ieşi în stradă, nu vă mai salvează nimeni!”

Alex Bodi are și un mesaj pentru acei oameni ai legii care comit abuzuri: „când lumea va ieși în stradă, nu vă va mai salva nimeni”!

„Stau și ma întreb oare de ce atâta răutate și frustrare? De ce „polițiștii” ăștia au ajuns să agreseze lumea, să dea amenzi peste amenzi unor oameni care trăiesc de pe o zi pe alta probabil…Oare ce au de câștigat? Cred că primesc vreun premiu? Ce ar fi dacă i-ar ajuta pe oameni, dacă i-ar învața cum să-și completeze foile, dacă ar sfătui lumea într-un mod frumos și i-ar face să înțeleagă că ei trebuie să-și facă datoria… să nu închidă total ochii dar nici să nu abuzeze!!”, a scris Alex Bodi pe contul lui de socializare.

Exces de zel sau coincidenţă? Valoarea amenzilor aplicate de către poliţişti, similară încasărilor pe februarie din impozitul pe profit

„Ăștia, că altfel nu-i pot numi… care au fost abuzați în liceu și bătuți de alții, de le furau sandwich-urile în pauză, au ajuns acum sa fie bătăuși cu insigne? Dar de ce doar la oamenii neajutorați sar?? De ce se leagă numai de săracele bătrâne și bătrânii care vând una-alta să-și câștige existența? De ce nu dați, mă, exemple oprind vreun transport de lemne ilegal??? De ce nu opriți vagaoanele pline care părăsesc țara noastră când o vând alții?? De ce nu vreți sa fiți așa eroi și să ieșiți in evidență???”, a mai scris Alex Bodi.

Afaceristul a continuat: „Voi credeți că atunci când va ieși lumea în stradă, cine vă va apăra, mă??? Căpitanii sau colegii care poate nu sunt ca voi? Nu tot cu oamenii vă întâlniți pe stradă? Nu între oamenii de rând trăim?? Vă mirați că se naște răutate și violență când voi sunteți primii care dați tonul la așa ceva?? Nu tot oamenii de rând vă plătesc?? Ca să ce, să-i umiliți?? Pe lângă vremurile pe care le trăim, voi abordați așa comportament?? Dacă vă prinde un coleg de-al vostru copilul sau vreo rudă,cum facem??”.

Avocatul Poporului, afirmaţie CONTROVERSATĂ: „Poliţiştii dau amenzi după cum au chef, în plină stare de urgenţă.”

„Mi se pare penibil să vă măsurați „forțele” cu niște copii… să amendați bătrânii sau persoanele cu handicap! Nu vreau să jignesc sau să includ pe toți în asta, dar fiți mai buni, nu vă mai credeți zmei că nu știți ce vă rezervă ziua de mâine! Fiți exemple pentru societate, dar exemple pozitive! Că dacă erați luptători buni sau considerați că v-ați greșit cariera, urcați în ring!! Că nu se știe cum vreodată dați de alții pe strada și aveți surprize neplăcute!”, a încheiat Alex Bodi.