Alex Bodi, prima apariţie la TV alături de fiica lui cea mică. Selena, petrecere colorată la 5 ani VIDEO

Alex Bodi a venit însoțit de fiica sa cea mică, Selena (5 ani), la emisiunea "Teo Show" de la Kanal D, unde a vorbit despre atribuţiile sale de tătic. Controversatul afacerist mai are o fată, Chaqueline (10 ani).

07 apr. 2022, 08:32
Alex Bodi, prima apariţie la TV alături de fiica lui cea mică. Selena, petrecere colorată la 5 ani VIDEO
Alex Bodi, prima apariţie la TV alături de fiica lui cea mică

Alex Bodi, prima apariţie la TV alături de fiica lui cea mică. Afaceristul a fost vizibil emoționat în prezența fiicei lui, dar a făcut câteva dezvăluiri inedite despre statutul său de tătic.

Alex Bodi, prima apariţie la TV alături de fiica lui cea mică. Selena, petrecere colorată la 5 ani

„Am fost doar o singură dată căsătorit. Am o fată în Madrid și una în Germania. Călătoresc mult, eram mult plecat de acasă. Nu cred în ghinion, așa sunt lucrurile făcute”, a spus Alex Bodi la emsiunea lui Teo Trandafir.

Lovitură dură pentru Alex Bodi. Omul de afaceri este din nou sub control judiciar

Chiar dacă pare un dur, Alex Bodi a recunsocut că se joacă de-a v-aţi ascunselea cu fiica sa şi chiar se uită la desene animate! „Apar tot timpul noi sentimente când sunt lângă ele, atât lângă Selena, cât și lângă fiica cea mare, Chaqueline, și sunt bucuros pentru că există o super legătură între noi și când suntem departe! Și între mine și Selena, dar și cu Chaqueline și ele între ele sunt foarte bine conectate! Când o întreb pe Selena cine e iubirea lui tati, ea îmi zice: „Eu și Chaqueline!”. Am asistat la ambele nașteri și la fiica cea mare, cât și la Selena! E ceva deosebit! Greu de explicat! Simți că și cum e o parte din ține, o bucățică din ține! Dacă pentru noi tații e așa, dar pentru mame!”, a spus Alex Bodi.

Alex Bodi, „taxă de şmecherie” plătită către clanul Caran. Suma imensă achitată ca să poată umbla prin Bucureşti