Lovitură dură pentru Alex Bodi. Omul de afaceri este din nou sub control judiciar

Lovitură dură pentru Alex Bodi. Omul de afaceri are iar probleme cu legea, după ce contestația făcută de DIICOT a fost admisă. Avocatul lui, Radu Marinescu, a explicat cum s-a ajuns aici, după ce, săptămâna trecută, făcuse un anunţ îmbucurător.

06 apr. 2022, 17:36
Lovitură dură pentru Alex Bodi. Omul de afaceri este din nou sub control judiciar
Lovitură dură pentru Alex Bodi

Lovitură dură pentru Alex Bodi. Avocatul afaceristului a confirmat faptul că s-a judecat contestația formulată de DIICOT, care viza soluția dată de judecătorul de cameră preliminară de la tribunalul Gorj.

Citeşte şi: Fosta iubită a lui Alex Bodi, reacționează dur după ce a fost criticată că este rusoaică! “Nu sunt responsabilă pentru deciziile guvernului”

Lovitură dură pentru Alex Bodi

Radu Marinescu spune că Alex Bodi a respectat mereu măsurile din cuprinsul controlului și că la fel se va întâmpla și acum. „Da, s-a judecat contestația formulată de DIICOT, era o contestație care viza soluția dată de judecătorul de cameră preliminară de la tribunalul Gorj care apreciase că trebuie revocat controlul judiciar față de Alex Bodi și alte persoane care sunt acuzate în dosar.

Curtea de Apel Craiova a apreciat că, față de stadiul actual al procedurii și de împrejurarea că dosarul va fi trimis la curtea de apel pentru contestația de cameră preliminară, se justifică în continuare menținerea controlului judiciar. Deci, în estență, a fost admisă contestația DIICOT și se va menține în continuare controlul judiciar.

Vreau să precizez că, Alex a respectat cu strictețe măsurile din cuprinsul controlului și că această situație nu va afecta cu nimic, în modul în care el se comportă în continuare față de procesul în care e implicat.

Se va judeca și această contestație, la Curtea de Apel, este cea mai importantă contestație în faza de cameră preliminară, așteptăm să vedem motivele parchetului și apoi, bineînțeles, și opinia instanței, a declarat avocatul lui Alex Bodi, la Antena Stars.