Luptătorul Benny, în vizită la Alex Bodi. Afaceristul se află în arest la domiciliu

Luptătorul Benny a fost în vizită la Alex Bodi, care se află în arest la domiciliu. Cei doi se cunosc de mult timp, iar Benny a vrut să se vadă cu fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, care, înainte de Crăciun, a ieşit din închisoare, unde a stat o lună de zile.

05 ian. 2021, 14:12
Luptătorul Benny, în vizită la Alex Bodi. Afaceristul se află în arest la domiciliu
Alex Bodi şi luptătorul Benny

Luptătorul Benny, în vizită la Alex Bodi. Afaceristul, aflat în arest la domiciliu, a primit vizita luptătorului Benny Adegbouyi de sărbători. Cei doi au postat chiar și o fotografie împreună, pe Instagram.

Luptătorul Benny, în vizită la Alex Bodi

Bodi l-a felicitat pe luptător pentru victoria sa pe care a avut-o în Gala Glory 76 de la Rotterdam, unde a reușit să-l învingă prin KO tehnic pe celebrul Badr Hari. ”Felicitări frate! Sunt mândru de tine campionule. Mulțumesc că ai venit”, a fost mesajul lui Alex Bodi către luptătorul Benny.

Citeşte şi: Alex Bodi s-ar putea întoarce în închisoare. Ce surpriză i-au pregătit procurorii DIICOT

Alex Bodi şi-a bruscat fosta soţie de faţă cu fetiţa lor

Momente cumplite au avut loc acasă la Alex Bodi, afaceristul şi-a bruscat fosta soţie de faţă cu fetiţa lor. Totul s-a petrecut ajunul Revelionului, când femeia venise să ia copilul, după ce a stat toată dimineaţa cu tatăl şi iubita acestuia, Daria Radionova.

Se pare că Iulia Sălăgean, fosta parteneră a lui Alex Bodi, venise acasă la acesta pentru a-și lua fetița, iara afaceristul i-a zis că nu este de acord să i-o dea, deoarece își dorea să meargă cu cea mică într-un centru comercial.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, sunată de Alex Bodi, din închisoare. „M-ai bătut şi mi-ai luat banii”

Femeia ar fi încercat să intre în casă, moment în care Alex Bodi a bruscat-o pentru a o scoate afară din curte. În tot acest timp, fetița lor era martoră și plângea. În cele din urmă, a lăsat-o să plece, după ce Iulia a început să țipe după ajutor, potrivit Spynews.ro.