Alex Bodi sfidează legea. Cu ce viteză mergea pe Autostrada Soarelui, la două săptămâni după ce a fost amendat de poliţişti

Alex Bodi nu se potoleşte şi sfidează legea din nou, asta după ce, în urmă cu aproximativ două săptămâni, a fost amendat de poliţişti tot din cauza vitezei. Afaceristul a fost filmat chiat de iubita lui, Bianca Drăguşanu, în timp ce mergea cu 300 km/h pe Autostrada Soarelui.

RomaniaTV.net
10 iul. 2020, 12:28

A avut noroc de faptul că nu se afla niciun echipaj de la Rutieră pe A2, care putea să-l amendeze pe afacerist. Bodi a riscat o amendă de aproximativ 2.900 de lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile, scrie Cancan.ro.

Citeşte şi: Rusoaica Daria Radionova, mesaj dur pentru Bianca Drăguşanu! „A chemat preotul. Îmi pare foarte rău de ea”

 

Alex Bodi a sărbătorit cu mare fast ieşirea din carantină

Alex Bodi a vrut să sărbătorească ieșirea din carantină și nu oricum. Celebrul afacerist a sărbătorit cu mare fast într-un club de fițe de pe litoral. După ce toată ziua a petrecut-o cu fetele la plajă, seara a organizat o petrecere unde nu a ținut cont de bani. 

Alex Bodi a fost prins pe picior greșit de autorități și a fost drastic sancționat. Pe lângă suspendarea permisului, iubitul Biancăi Drăgușanu a primit o super-amendă și a fost plasat în carantină instituţionalizată, pentru că trebuia să fie în izolare în perioada 13 iunie-26 iunie.

Musculosul afacerist și-a dorit să celebreze cu mare fast ieșirea din carantină şi a pus la cale un super-party în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi de pe litoral. Împreună cu câțiva prieteni, Alex Bodi și Bianca au petrecut la NUBA, dar nu oricum. Afaceristul a ”stropit”, din belșug, cu șampanie scumpă, ieșirea din carantină.  Alex Bodi ar fi comandat peste 10 sticle din renumita licoare