Alex Bodi şi Daria Radionova s-au despărţit. Afaceristul a plecat singur în vacanţă

Alex Bodi şi Daria Radionova s-au despărţit, după ce în urmă cu doar câteva săptămâni surprindeau pe toată lume atunci când și-au oficializat relația. Se pare că împăcarea nu a durat foarte mult, iar cei doi şi-au spus adio.

20 ian. 2022, 13:10
Alex Bodi şi Daria Radionova s-au despărţit. Afaceristul a plecat singur în vacanţă
Alex Bodi şi Daria Radionova s-au despărţit

Alex Bodi şi Daria Radionova s-au despărţit. Sărbătorile de iarnă şi trecerea dintre ani i-a prins împreună, iar fanii credeau că, de aceată dată, lucrurile vor merge bine între ei. Dar, din nou, relația lor nu a trecut testul timpului, iar poveste de iubire s-a destrămat rapid.

Citeşte şi: Alex Bodi, plasat sub control judiciar. Ce lucruri îi sunt interzise fostului soţ al Biancăi Drăguşanu

Alex Bodi şi Daria Radionova s-au despărţit

Chiar dacă nici unul dintre ei nu a confirmat despărțirea, prietenii virtuali şi-au dat seama că Alex şi Daria nu mai formează un cuplu. Cei nu se mai urmăresc pe rețelele sociale, iar pozele de cuplu au dispărut din mediul online.

De asemenea, Alex Bodi a plecat singur în vacanță în Bahamas, în timp ce Daria Radionova a rămas în Londra. Rămâne de văzut dacă de această dată despărțirea este definitivă sau este doar o ceartă.

Alex Bodi și Daria Radionova au surprins pe toată lumea, după ce au anunțat că formează din nou un cuplu. Cei doi au stat separați nouă luni, iar o întâlnire întâmplătoare în Londra i-a adus, din nou, împreună.

După 9 luni, eu și Alex am decis să încercăm din nou. Nu am nevoie să mă judecați, fac ce vreau, e viața mea și iau propriile decizii. Am fost logodiți, am fost împreună mult tip. Nu a mers atunci, dar cine știe ce ne-a pregătit Dumnezeu de data asta”, spunea Daria Radionova, după împăcarea cu Alex Bodi.

Alex Bodi are probleme de sănătate din nou

Alex Bodi a anunţat că este nevoit să apeleze la ajutorul medicilor. Afaceristul care a divorţat de Bianca Drăguşanu a recunoscut că urmează să se opereze din cauza unor probleme de sănătate mai vechi.

Trebuie să plec, am o problemă. Urmează să mă operez la picioare. Am eu o chestie a mea cu varicele. E o chestie de mai demult. E de ceva timp, dar am tot amânat și acum cred că va trebui. Ori în Londra, ori în Franța, două clinici diferite”, a povestit Alex Bodi, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, potrivit Spynews.

Alex Bodi a spus că are o problemă mai veche cu varicele şi ar fi venit momentul să apeleze la o intervenţie chirurgicală la picioare. Afaceristul susţine că se va opera la o clinică din străinătate.

Eu am o problemă cu venele. Am venele prea dilatate. M-am operat acum ceva timp, iar acum trebuie din nou. Îmi pompează sângele tare în vene”, a adăugat afaceristul.