Ce spune Alex Bodi despre consumul de droguri: „Eu mă mândresc cu asta”

Ce spune Alex Bodi despre consumul de droguri. Unul dintre subiectele abordate în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" a fost consumul de substanţe interzise. Afaceristul a răspuns fără menajamente întrebărilor puse de prezentatoare.

19 sept. 2021, 23:56
Ce spune Alex Bodi despre consumul de droguri: „Eu mă mândresc cu asta”
Ce spune Alex Bodi despre consumul de droguri

Ce spune Alex Bodi despre consumul de droguri. În această vară, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu a fost tras pe dreapta de către un filtru de poliție după plecarea de la Mamaia spre București.

Bodi a fost testat cu aparatul DrugTest și tot el a dezvăluit rezultatul pe rețelele de socializare. Aparatul a indicat negativ, însemnând că afaceristul nu a consumat droguri.

Citeşte şi: Alex Bodi, extravaganţă supremă în Mamaia. Cât l-a costat o friptură în foiţă de aur

Ce spune Alex Bodi despre consumul de droguri

Denise Rifai: Aţi consumat vreodată droguri?

Alex Bodi: Nu am consumat niciodată. Sunt dispus să merg la detectorul de minciuni, la orice. Da, e o mândrie pentru mine, eu mă mândresc cu asta.

Nu am consumat niciodată, iar referitor la acuzaţie că aş fi făcut trafic de stupefiante, nu este vorba despre mine. Fiind un grup de persoane, mi s-au transmis şi mie, automat, acuzaţiile, dar nu au fost găsite droguri nici în casa mea, nici asupra mea.

Alex Bodi, despre bătăile primite de Bianca Drăguşanu

Omul de afaceri

a explicat motivele pentru care se ajungea la violenţă cu fosta lui soţie. „În primul rând, nu cred că am nicio scuză să compar forţa mea, a unui bărbat, cu o femeie. Dar, ca să ajung eu să dau într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări, pentru că, un om calm, la locul lui, care nu îşi doreşte scandaluri, trebuie să fie scos din sărite în ultimul hal.

Majoritatea certurilor noastre au fost din cauza geloziei. Într-adevăr, şi ea sărea la bătaie. Am avut două episoade, în care eu am lovit-o, pentru că ea m-a lovit prima.

Referitor la ce spune mama dânsei, să nu uităm că eu eram în parc cu fiica ei. Eu nu am agresat-o pe mama Biancăi niciodată în viaţa mea, am avut, într-adevăr un schimb de replici, dar nici vorbă de agresiune„, a declarat Alex Bodi la Kanal D.