Iulia Sălăgean a răbufnit pe Instagram. Fosta soţia a lui Alex Bodi nu s-a mai putut abţine: „Dau cu tine de toți pereții”

Iulia Sălăgean a răbufnit pe Instagram. Fosta soție a lui Alex Bodi nu s-a mai abținut și a avut o reacție dură după ce a fost asaltată de mesaje de pe un cont fals. Blondina a lăsat să se înțeleagă că știe identitatea persoanei care o agresează.

28 iul. 2022, 18:08
Iulia Sălăgean a răbufnit pe Instagram. Fosta soţia a lui Alex Bodi nu s-a mai putut abţine: „Dau cu tine de toți pereții”
Iulia Sălăgean a răbufnit pe Instagram

Iulia Sălăgean a răbufnit pe Instagram. Tânăra a fost victima unor atacuri în mediul online, de pe un cont fake. Dacă la început nu a dat prea multă importantă, în cele din urmă a reacționat la mesajele pe care le-a primit. Blondina a lăsat să se înțeleagă că știe identitatea persoanei care a atacă în online, iar dacă aceasta nu se va potoli, mama copilului lui Alex Bodi a amenințat că-i va devoala identitatea în spațiul public.

Citeşte şi: Iulia Sălăgean o atacă pe Ema Uta, noua iubită a lui Alex Bodi: „Este Ziua Internațională a simulării iubirii”

Iulia Sălăgean a răbufnit pe Instagram

Dacă îmi mai dai mesaje de pe conturi false și nu ai nici măcar 1% sânge în tine să-mi spui ceva în față sau să iei numărul meu de telefon de la știi tu cine… Dau cu tine de toți pereții… Dacă până acum am tăcut din gură o să dau cu tine de ”toți pereții” în domeniul public. Nu profita de faptul că sunt o fată respectuoasă, o lady, că mă pot transforma într-o secundă (…).

Eu nu obișnuiam să primesc astfel de mesaje, obișnuiam să primesc mesaje, dar de la o singură persoană în momentul în care aveam ”război” cu altă persoană publică, dar ce crezi nu am niciun ”război” cu persoana respectivă”, a scris Iulia Sălăgean pe rețelele de socializare.

Război între Bianca Drăguşanu şi Iulia Sălăgean

După ce fosta soţie a lui Alex Bodi a acuzat-o pe vedetă că i-ar fi spart pagina de Instagram, din nou, Bianca a luat foc. Diva precizează că aceasta va trebui să-i plătească daune pentru că a denigrat-o în mod public. Fosta prezentatoare nu se oprește şi continuă seria cuvintelor dure la celei pe care o considera prietenă când avea o relaţie cu Alex Bodi.

Nu știu cine e domnișoara, nu știu cu ce se ocupă, dar cu siguranță îi va trebui o ocupație să-mi plătească niște daune pentru denigrare. Fix în acest moment stau de vorbă cu un avocat pentru că nu pot ptermite oricărui personaj dubios să folosească apelative din domeniul probabil în care trăiește.

Nu o cunosc, nu am o legătură, nu mă asociați. În aceste momente se ocupă un avocat de lipsa de educație a personajului.

Nu știu de ce e băgată în seamă și pe ce considerat apare ea în domeniul public? Cine e acest personaj? Din ce știu, meseria ei făcută publică de DIICOT, nu are legătură cu televiziunea.

Din ce am înțeles de la DIICOT, dânsa e prostituată și are alte probleme și alte dosare. Nu vreau să fiu asociată cu așa ceva”, a spus Bianca Drăgușanu.