Iulia Sălăgean a răbufnit pe Instagram. Fosta soţia a lui Alex Bodi nu s-a mai putut abţine: „Dau cu tine de toți pereții”

Iulia Sălăgean a răbufnit pe Instagram. Fosta soție a lui Alex Bodi nu s-a mai abținut și a avut o reacție dură după ce a fost asaltată de mesaje de pe un cont fals. Blondina a lăsat să se înțeleagă că știe identitatea persoanei care o agresează.
Alina Costache
28 iul. 2022, 18:08
Iulia Sălăgean a răbufnit pe Instagram. Fosta soţia a lui Alex Bodi nu s-a mai putut abţine:
Iulia Sălăgean a răbufnit pe Instagram

Iulia Sălăgean a răbufnit pe Instagram. Tânăra a fost victima unor atacuri în mediul online, de pe un cont fake. Dacă la început nu a dat prea multă importantă, în cele din urmă a reacționat la mesajele pe care le-a primit. Blondina a lăsat să se înțeleagă că știe identitatea persoanei care a atacă în online, iar dacă aceasta nu se va potoli, mama copilului lui Alex Bodi a amenințat că-i va devoala identitatea în spațiul public.

Citeşte şi: Iulia Sălăgean o atacă pe Ema Uta, noua iubită a lui Alex Bodi: „Este Ziua Internațională a simulării iubirii”

Iulia Sălăgean a răbufnit pe Instagram

Dacă îmi mai dai mesaje de pe conturi false și nu ai nici măcar 1% sânge în tine să-mi spui ceva în față sau să iei numărul meu de telefon de la știi tu cine… Dau cu tine de toți pereții… Dacă până acum am tăcut din gură o să dau cu tine de ”toți pereții” în domeniul public. Nu profita de faptul că sunt o fată respectuoasă, o lady, că mă pot transforma într-o secundă (…).

Eu nu obișnuiam să primesc astfel de mesaje, obișnuiam să primesc mesaje, dar de la o singură persoană în momentul în care aveam ”război” cu altă persoană publică, dar ce crezi nu am niciun ”război” cu persoana respectivă”, a scris Iulia Sălăgean pe rețelele de socializare.

Război între Bianca Drăguşanu şi Iulia Sălăgean

După ce fosta soţie a lui Alex Bodi a acuzat-o pe vedetă că i-ar fi spart pagina de Instagram, din nou, Bianca a luat foc. Diva precizează că aceasta va trebui să-i plătească daune pentru că a denigrat-o în mod public. Fosta prezentatoare nu se oprește şi continuă seria cuvintelor dure la celei pe care o considera prietenă când avea o relaţie cu Alex Bodi.

Nu știu cine e domnișoara, nu știu cu ce se ocupă, dar cu siguranță îi va trebui o ocupație să-mi plătească niște daune pentru denigrare. Fix în acest moment stau de vorbă cu un avocat pentru că nu pot ptermite oricărui personaj dubios să folosească apelative din domeniul probabil în care trăiește.

Nu o cunosc, nu am o legătură, nu mă asociați. În aceste momente se ocupă un avocat de lipsa de educație a personajului.

Nu știu de ce e băgată în seamă și pe ce considerat apare ea în domeniul public? Cine e acest personaj? Din ce știu, meseria ei făcută publică de DIICOT, nu are legătură cu televiziunea.

Din ce am înțeles de la DIICOT, dânsa e prostituată și are alte probleme și alte dosare. Nu vreau să fiu asociată cu așa ceva”, a spus Bianca Drăgușanu.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!